MUSEU MARÍTIM_BUTLLETÍ

butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 81. Del 20 de novembre al 3 de desembre de 2014

II Concurs de Fotografia de Mar

L'MMB organitza, amb la col·laboració d'altres entitats, la segona edició d'aquest concurs, amb l'objectiu de contribuir al coneixement de la cultura marítima. El tema del concurs és la Barcelona Worl Race, que farà estada a Barcelona del 12 al 31 de desembre. Consulteu les bases i terminis al nostre web.





IV Jornada Recerca local, patrimoni i història marítima- Inscripció oberta

L'MMB, l’Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, han organitzat la IV Jornada Recerca local, patrimoni i història marítima. A la jornada es presentaran recerques i projectes relacionats amb la temàtica marítima en l'àmbit del nostre territori. Dissabte 29 de novembre a la sala d'actes de l'MMB. Activitat gratuïta. Places limitades. 




Els cels de les estacions

Us proposem un cicle de xerrades al planetari digital de l’MMB per conèixer com és el cel de l’hemisferi nord en cada una de les estacions de l’any. Es donaran a conèixer conceptes d’astronomia vinculats a la navegació. L'última sessió del cicle tindrà lloc el 19 de desembre i estarà dedicada al cel d'hivern. Places limitades. Inscripcions al nostre web.




Viatge amb el Beagle- Activitat familiar

El diumenge 23 de novembre podeu fer un Viatge amb el Beagle: la selecció natural, una pel·lícula immersiva sobre el viatge de Darwin i les seves investigacions a bord del Beagle. L'activitat té lloc al planetari Sphaera, dotat amb cúpula de 360 graus. Sessions a les 11.30 i a les 12.45h. Places limitades. Compra les teves entrades des del nostre web. L'MMB us ofereix una activitat diferent cada diumenge de mes. Consulteu el nostre web.




Nova exposició de fotografia MontPhoto

Us presentem aquesta mostra de fotografies presentades al concurs internacional de fotografia de natura MontPhoto, entre el 2011 i el 2014, on el protagonisme és el medi aquàtic. Podreu veure fotografies preses sota l’aigua, costes i desembocadures de rius, on la terra s’uneix amb el mar. Una de les missions principals de MontPhoto és difondre l'art de la fotografia de natura i contribuir en la defensa mediambiental. Fins al 30 de novembre.




Club de lectura MMB

Us animem a participar en aquest club de lectura organitzat per la nostra Biblioteca, amb l'objectiu de continuar apropant el patrimoni marítim als lectors. La propera sessió tindrà lloc el dissabte 13 de desembre i estarà dedicada a l'obra Capitans intrèpids de Ruyard Kipling. Participar en un club de lectura permet tenir una visió més rica de l'obra, gràcies a les aportacions dels participants. Al nostre web trobareu el dossier de lectura de l'obra. Activitat gratuïta. Places limitades.




Activitats del Barcelona Underwater Festival

Durant el mes de novembre continuen les activitats del Barcelona Underwater Festival (BUF). Dins el cicle de conferències sobre pioners de la fotografia, en destaquem la dedicada a Hans Hass i a Kurt Schaefer: el primer gran comunicador i l'enginyer de les seves càmeres. Divendres 21 de novembre, a les 18h, a la sala d'actes del Museu. També el mateix divendres, tindrà lloc la II Reunió Internacional d'experts i col·leccionistes d'antigues càmeres submarines. Podeu consultar totes les activitats del BUF al nostre web.




L'MMB us recorda que...

els diumenges, a partir de les 15h, podeu entrar gratuïtament a l'exposició Viatge mar enllà. La mostra explora el significat de viatjar i proposa un recorregut per la col·lecció de l'MMB. A més, també podreu visitar gratuïtament les exposicions Càmeres submarines. El repte de fotografiar sota l'aigua i Barcelona Port, fluxos vitals. Pintura de Josep Segú, Pirates i MontPhoto. Per a més informació consulteu el nostre web.

 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - m.maritim@diba.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo