MMB_Butlletí núm. 80

butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 80. Del 6 al 19 de novembre de 2014

Pirates

Us presentem una exposició sobre l'evolució de la pirateria al llarg de la història. Arreu on hi ha hagut intercanvis comercials ha existit el fenomen de la pirateria i també del corsarisme. Del 7 de novembre al 29 de març de 2015.





IV Jornada de la Xarxa Museus Marítims de la Costa Catalana- Inscripció gratuïta

La Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana dedica la jornada d'enguany a la Interpretació del patrimoni: responsabilitat, coneixement i emotivitat. L'objectiu de la jornada és debatre quines eines poden utilitzar les institucions per despertar l'interès dels visitants i fer que el seu discurs esdevingui més atractiu i proper a les noves realitats. Consulteu el programa al nostre web. Dijous 13 de novembre al Museu de Mataró. Places limitades. Inscripcions al nostre web.




A la recerca del fons submarí, a bord del pailebot Santa Eulàlia- Nova activitat

Us presentem una nova activitat que consisteix en una visita comentada a l’exposició Càmeres submarines. El repte de fotografiar sota l’aigua, seguida d'una navegació a bord del pailebot Santa Eulàlia. L'objectiu principal de l'activitat és donar a conèixer la història de les expedicions naturalistes del món submarí i la tecnologia emprada per dur-les a terme. Dissabtes 15 de novembre i 20 de desembre. Inscripcions al nostre web.




IV Jornada Recerca local, patrimoni i història marítima- Inscripció oberta

L'MMB, l’Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, han organitzat la IV Jornada Recerca local, patrimoni i història marítima. A la jornada es presentaran recerques i projectes relacionats amb la temàtica marítima en l'àmbit del nostre territori. Dissabte 29 de novembre a la sala d'actes de l'MMB. Activitat gratuïta. Places limitades. 




Els diumenges, vine a l'MMB!

Tots els diumenges del mes us oferim una activitat matinal diferent. El diumenge 9 de novembre veniu a ajudar al capità Fitz Roi a travessar l'Equador i desafiar la ira de Neptú, a El bateig del Rei Neptú. També al planetari, el 16 de novembre, podreu conèixer d'aprop què suposa el canvi climàtic i quines són les seves conseqüències sobre el planeta amb l'activitat Nosaltres i el canvi climàtic. Places limitades. Inscripcions al nostre web.




Visita adaptada a l'exposició Càmeres submarines. El repte de fotografiar sota l'aigua

L'MMB ha organitzat aquesta visita guiada adaptada per a persones amb discapacitat visual a l'exposició, a càrrec d'Enrique Dauner, comissari de la mostraL'exposició està dedicada a la fotografia submarina i la seva evolució al llarg del segle XIX, amb els seus protagonistes més destacats i amb més de 200 peces. Disponible informació en braille i la reproducció en relleu de les tres imatges més representatives de la mostra. Dissabte 15 de novembre, a les 10h. Cal reservar. Places limitades.




Activitats del Barcelona Underwater Festival

Us recomanem les activitats programades en el Barcelona Underwater Festival, que neix amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la necessitat de protegir el medi ambient, coincidint amb l'exposició Càmeres submarines. El repte de fotografiar sota l'aigua. El Festival ha programat conferències, activitats familiars, projeccions de pel·lícules, etc, i finalitzarà l'11 de març de 2015. Al nostre web trobareu la informació detallada de totes les activitats.




Ravals(s)

L'MMB se suma a la celebració de Raval(s) oferint els seus espais i recursos per participar activament en aquest esdeveniment que tindrà lloc entre el 13 i el 16 de novembre. El divendres 14 de novembre hem organitzat una visita guiada a l'exposició Viatge mar enllà per als avis del casal Dr. Trueta i Terradellas i una conferència sobre La formació del Raval. El diumenge 16, el jardí del Museu serà el lloc de trobada de gegants, capgrossos i grallers i tindrà lloc un Cercavila de Cultura i Diversitat Popular pels diferents carrers del Raval. Per a més informació consulteu el nostre web.

 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - m.maritim@diba.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo