FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES_Poperes activitats Novembre 2014

Fundació Antoni Tàpies | Novembre de 2014
Properes activitats

Imatge de la instal·lació The Ship (La nau), 2014, que l'artista Brian Eno ha realitzat per a l'exposició Interval. Accions sonores a la Fundació Antoni Tàpies.
 

 

Divendres 14 de novembre de 2014, de les 17.00 a les 19.45 h, i dissabte 15 de novembre, de les 9.30 a les 15.30 h.
Creative Connections
Coneixement i saber des de l’art contemporani en entorns educatius.
En els tres últims anys 24 escoles (12 de primària, 12 de secundària) de sis països europeus (Finlàndia, Anglaterra, Irlanda, Portugal, República Txeca i Catalunya), han portat a terme el projecte Creative Connections. Els participants han indagat a l'entorn de la manera en què les relacions pedagògiques vinculades a produccions d’artistes contemporanis contribueixen a l’autoria dels joves i del professorat, l’intercanvi entre escoles, l’aprenentatge mitjançant la indagació i la consideració de l’art contemporani com a facilitador d’espais de subjectivitat, reflexió, crítica i visibilitat. 
En el marc d’aquest projecte es convida a docents, educadors de museus i persones interessades a compartir i debatre propostes en les quals l’art contemporani contribueix a promoure experiències de coneixement i de saber. | Més informació
 

Divendres 21 de novembre de 2014, a les 17.00 h.

Galeries amb art. Eixample

Itinerari per galeries d'art de Barcelona a càrrec de Sílvia Burjachs Serra, historiadora de l’art i gestora cultural.

Itinerari per les galeries d’art més singulars i emblemàtiques de l’Eixample barceloní. Al llarg del recorregut coneixerem la història més recent del galerisme a la ciutat, visitarem les exposicions que acullen aquests espais d’art i tindrem la oportunitat de conversar i intercanviar impressions amb alguns dels seus responsables. | Més informació.


Dissabte 22 de novembre de 2014, de les 22.00 a les 05.00 h. | Activitat a porta tancada

Private Views IV: Tardor

Amb Private Views es comparteix l'observació del firmament a les nits de lluna nova a partir de les directrius de l'astrofísic Ramon Rodríguez Taboada, de la Universitat de l'Havana de Cuba.

La proposta Private Views es basa en una acció d'observació d'una part del paisatge celeste de l'hemisferi nord que no es veu des de la nostra ubicació per diferències geogràfiques en la diferencia de graus entre Cuba i Espanya. | Més informació.


Dissabte 29 de novembre de 2014, a les 11.00 h.

Activitat per a professorat

Visites gratuïtes.

Sessió informativa sobre el contingut de les activitats educatives de la Fundació que inclou una visita a les exposicions Antoni Tàpies. Col·lecció, # 9 i Interval. Accions sonores.Després de la visita es realitzarà un taller a càrrec de JOVI.
Calendari: dissabte 29 de novembre de 2014, a les 11.00 h | Durada: 1 h i 30 min. | Preu: gratuït. Cal fer reserva de plaça abans de les 14.00 h del dia anterior a l'activitat (932 075 862 / reserves@ftapies.com).
 
Fundació

Antoni Tàpies
ARAGÓ, 255 - 08007 BARCELONA
TEL.: +34 934 870 315
MUSEU@FTAPIES.COM
WWW.FUNDACIOTAPIES.ORG

HORARIS: DE DIMARTS A DIUMENGE DE 10 A 19H. DILLUNS TANCAT 
EXPOSICIONS | BIBLIOTECA | BOTIGA | LLOGUERS | AMICS

Segueix-nos a:
TwitterFacebookFacebookYoutubeYoutubeRSS Bloc Zoom
Amb el suport tècnic de  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo