CCCB_AGENDA

Si no pots veure aquest missatge clica AQUÍ
Agenda
11-17 desembre
Conferència de José Casanova i Nilüfer Göle
Avui a les 18.30 | 3 €
En aquesta sessió, José Casanova i Nilüfer Göle parlaran de com ha canviat el paper de la religió en la nostra societat globalitzada i de com la creença s'integra, avui dia, en una esfera pública cada vegada més interconnectada.
Amb Ricard Solé, Gemma Marfany, Manuel Moreno i Ángel Raya
Dimecres 13, 18.00 | Entrada lliure
En aquesta edició de Ciència al Nadal ens endinsarem en la saga fílmica Blade Runner per reflexionar sobre els escenaris de futur que s'hi plantegen, i alhora descobrirem quins són els reptes que té la ciència per afrontar el futur del nostre món.
Una exposició sobre la crisi climàtica
De dimarts a diumenge 11.00 - 20.00 | 6 €
Es tracta d'una exposició sobre el planeta del 2017, transformat irreversiblement en el planeta Antropocè després de dos segles d'intervenció de l'home en els sistemes naturals. Però també és una exposició sobre com arribarem al món de la segona meitat del segle XXI, i sobre la responsabilitat de la nostra societat envers les generacions que hi naixeran i creixeran.

Visita comentada i col·loqui «Les conseqüències del canvi climàtic: una visió geopolítica del nostre planeta»
Dimarts 12, 18.30
Entrades exhaurides. Clica i entra a la llista d'espera
Col·loqui amb Javier Fernández López Pablo, Sergi Lozano i Robert Sala
Dijous 14, 18.30 | Entrada lliure
El terme «Antropocè» evidencia l'actual capacitat de les activitats humanes d'imprimir una petjada geològica a escala planetària. Però, com hem arribat fins a aquesta situació? Aquest col·loqui adreçarà aquesta pregunta des d'una perspectiva evolutiva. Més concretament, partint dels inicis de la domesticació durant la prehistòria, es plantejarà l'Antropocè com a resultat d'una tendència històrica de transformació d'ecosistemes (construcció de nínxol ecològic) a escales creixents.
Música en directe
Diumenge 17, 18.00 | 7 €
Sampler Sèries és una aposta de L'Auditori de Barcelona per la nova creació sonora. El CCCB segueix col·laborant amb la proposta i acull la sessió de Peter Evans Trio al Teatre CCCB.
Creació a partir de la paraula i l'escena
Diumenge 17, 18.00 | Entrada lliure
Paraula i escena. Poetry Slam Barcelona és un campionat mensual de poesia, però també una plataforma de formació, creació i difusió de la literatura oral contemporània.
CCCB | Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
El CCCB és un consorci de:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo