BARCELONA CULTURA_Butlletí núm. 226

Ajuntament de Barcelona, Cultura
Butlletí Núm. 226
Del divendres 7 al dijous 13 de novembre
Aquesta és la taula al voltant de la qual gira l'exposició "On the Table. Ai Weiwei" del conegut i polèmic artista xinés. Es pot veure i tocar a la Virreina Centre de la Imatge.
FacebookTwitter
Ajuntament de Barcelona, Cultura
Idees cada setmana per viure intensament la cultura a Barcelona
Subscriu-te
Avís legal
Donar-me de baixa
exposicions
escena
cinema
musica
barcelonens
lletres
parlemne
peu
extra
convidem
cultura
mes
On the Table. Ai Weiwei
On the Table. Ai Weiwei1/2
L'exposició proposa un recorregut per la vida i obra d’Ai Weiwei des de la Nova York dels anys 1980 fins a l'actualitat. Poeta, arquitecte, dissenyador, comissari i prolífic blogger, l'artista xinès és especialment conegut per les seves polèmiques accions, pel seu activisme contra les polítiques del govern xinès i per la denúncia de la manca de llibertats del seu país.
Més Informació
On es fa
La Virreina Centre de la Imatge Accés Minusvàlid
Quan es fa
Fins l’1 de febrer del 2015
Preu
Entrada gratuïta
Interval. Accions sonores
Interval. Accions sonores2/2
Artistes com Theo Burt han aportat algunes de les seves obres d'art en aquesta original exposició que vol aconseguir donar so a un museu. Si es té curiositat per saber com sona un museu o una gran institució cultural, aquesta és l'oportunitat per gaudir d'obres d’art sonor d’artistes de diversa procedència.
Més Informació
On es fa
Fundació Antoni Tàpies Accés Minusvàlid
Quan es fa
Del 7 novembre al 5 febrer del 2015
Preu
7 €
El President
El President1/2
Basada en l'obra de l'escriptor en llengua alemanya Thomas Bernhard, considerat per molts com l'escriptor austríac més important de la segona meitat del segle XX, relata les mancances d'un govern a través de la por que senten el seu president i la seva esposa al veure's amenaçats de mort pel seu fill militant de la resistència anarquista.
Més Informació
On es fa
TNC Accés Minusvàlid
Quan es fa
Fins al 28 de desembre
Preu
23 €
Timó d’Atenes
Timó d’Atenes2/2
Catalogada com a tragèdia, aquesta obra en cinc actes escrita per Shakespeare l’any 1608 pren com a referents obres clàssiques per explicar la història d’un ciutadà que a causa dels diners i les amistats desenvolupa un creixent odi a la societat que l’envolta.
Més Informació
On es fa
Biblioteca de Catalunya Accés Minusvàlid
Quan es fa
Fins al 30 de novembre
Preu
27 €
20.000 días en la Tierra
20.000 días en la Tierra1/2
Guanyadora al Festival de Sundance dels premis a Millor director i Millor muntatge, aquesta òpera prima de Iain Forsyth i Jane Pollard crea 24 hores fictícies de la vida del famós artista australià Nick Cave que a més a més, juntament amb la Kylie Minogue, protagonitza la pel·lícula.
Més InformacióCartellera
On es fa
Cinemes de Barcelona Accés Minusvàlid
Quan es fa
A partir del 7 de novembre
Preu
Segons cinema
Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient
Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient2/2
Fundat a Barcelona el 1993, és el festival més antic del món en el seu gènere i compta amb padrins de la categoria de Daryl Hannah, Daphne Zuniga o Martin Sheen. Aquest any, a banda de la participació de grans documentals i curtmetratges, s'ha creat una ruta universitària on es podrà veure la Secció Oficial Documental Curts i la Secció Oficial Curtmetratge a més de la MasterClass del conegut director i guionista de documentals Fernando López-Mirones.
Més Informació
On es fa
Diversos espais,
Quan es fa
Del 6 al 13 de novembre
Preu
0 - 4 €
Guano Apes
Guano Apes1/3
Des que en 1996 guanyessin el concurs "Local Heroes" que els va donar l'oportunitat de gravar el seu primer àlbum, aquest grup alemany de música alternativa, no han deixat de sorprendre per la força i intensitat que desprenen les seves cançons i els seus directes. Ara tornen a Barcelona per presentar el seu últim treball "Close To The Sun".
Més Informació
On es fa
Sala Razzmatazz Accés Minusvàlid
Quan es fa
Dissabte, 8 de novembre
Preu
23 €
Sara Pi
Sara Pi2/3
Fusionar la riquesa del rhythm’n’blues i del soul amb la calidesa i la riquesa harmònica dels sons brasilers. És el que fa aquesta jove a la que molts consideren ja la nova princesa del soul i que forma part de la programació dins del cicle EnciSAT!
Més Informació
On es fa
SaT! Sant Andreu Teatre
Quan es fa
Divendres, 7 de novembre
Preu
15,50 €
Òpera Ara
Òpera Ara3/3
Arran del "Go, Aeneas, Go!" projecte premiat amb el premi berlinès a la nova creació operística que dóna suport a creadors emergents perquè puguin produir una òpera, Òpera de Butxaca i Nova Creació, organitza una taula de xerrades obertes al públic sobre la nova creació operística amb la intenció de fer reflexionar a les noves generacions de creadors sobre aquest gènere.
Més Informació
On es fa
Teatre Lliure-Montjuïc
Quan es fa
Dimarts, 11 de novembre
Preu
5 €
El misteriós cas del Picasso
El misteriós cas del Picasso1/2
Activitat ideal per a futurs investigadors, grans observadors, detectius en potència, vencedors del crim i amics de les descobertes. Una estona per resoldre enigmes, si t'agraden les aventures…A resoldre el misteri!
Més Informació
On es fa
Museu Picasso Accés Minusvàlid
Quan es fa
Tots els dissabtes de novembre
Preu
3 €
Torna Robin Hood
Torna Robin Hood2/2
El llegendari lladre torna per ajudar als dos protagonistes de l'obra, però quan l'heroi està a punt d'entrar en joc, és segrestat. Un espectacle que vol aprofundir en la figura dels herois, en la necessitat que en tenim i en l’esperança que representen.
Més Informació
On es fa
Teatre Nu Accés Minusvàlid
Quan es fa
Fins al 16 de novembre
Preu
9,50 €
Vull escriure un llibre
Vull escriure un llibre1/1
Taller d'iniciació en què es treballarà la realització d'un projecte editorial de no-ficció: des d'un recull d'experiències personals, un llibre de cuina o un llibre d'un viatge fins a posar ordre als records de família. A càrrec de Martina Ros.
Més Informació
On es fa
Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz
Quan es fa
Dissabtes 8, 15 i 22 de novembre
Preu
13 €
1st European Creativity Festival
1st European Creativity Festival1/1
Primer festival sobre creativitat on els millors professionals del món de la creativitat i la innovació podran compartir les seves visions i idees. I és que l’objectiu no és només parlar de l’estat actual de les coses, sinó de com repensar, redissenyar i renovar.
Més Informació
On es fa
Edifici Disseny Hub Barcelona
Quan es fa
Del 6 al 8 de novembre
Preu
60 €
L'Índia a BCN
L'Índia a BCN1/1
Aquesta ruta contribueix a conèixer la història de la immigració índia a Barcelona i com aquesta comunitat contribueix a la riquesa barcelonina. És un projecte intercultural que contribueix al coneixement d'una ciutat diversa i a trencar estereotips sobre la immigració, en aquest cas índia, a la ciutat.
Més Informació
On es fa
Diversos llocs de la ciutat
Quan es fa
Dissabtes fins el 27 de desembre
Preu
14 €
ExtraFinestres de la memòria
Finestres de la memòria
Les imatges són una memòria gràfica indispensable per conèixer la història de persones, barris i ciutats. A Barcelona enguany se celebra l'arribada de la fotografia a la ciutat, ara fa 175 anys, dins d'un projecte que vol recuperar la memòria històrica de la Dreta de l'Eixample i reforçar la identitat del barri.
Més Informació
On es fa
Casa Elizalde
Quan es fa
Del 13 de novembre al 9 de desembre
Preu
Entrada gratuïta
Col·lecció d'Art Modern
Col·lecció d'Art Modern1/1
El Museu Nacional d'Art de Catalunya, al llarg de 4.000 m2, presenta un nou relat museogràfic de la col·lecció d'Art Modern, amb més de 1.350 obres de 260 artistes. Si voleu veure aquest i d’altres vídeos de Barcelona Cultura premeu el botó ’Cultura TV’.
Més Informació
logo_convidem.jpgAl teu abast
Què passa quan s'espatlla l'ADN?
Què passa quan s'espatlla l'ADN?
En aquest laboratori de CosmoCaixa podreu experimentar, endinsant-vos en les bases de la medicina del futur.
+ info
Festival MIRA
Festival MIRA
La quarta edició del MIRA Live Visual Arts Festival de Barcelona amplia la programació a més dies amb activitats repartides en diversos espais.
+ info
Dansa ara
Dansa ara
Coreògrafs reconeguts i joves creadors oferiran una mostra de les seves creacions més recents.
+ info
Més Promocions
logo_crisis.jpgCultura cada dia entre 0 i 5 €
Fossar de la Pedrera
Divendres, 7
Barcelona a peu: El Fossar de la Pedrera és un espai memorial dedicat a les víctimes de la repressió i dels bombardejos franquistes / Cementiri de Montjuïc / 0 e
+ info
Mini Marató
Dissabte, 8
Cinema: Projecció de curts i d'Army of Darkness dins el programa de la XXVI Marató de Cinema Fantàstic i de Terror / Cotxeres de Sants / 0 e
+ info
Dones. Afganistan
Diumenge, 9
Exposicions: La difícil situació de la dona a l’Afganistan amb fotos de Gervasio Sánchez i textos de Mònica Bernabé / Palau Robert / 0 e
+ info
 
logo_crisis.jpgCultura cada dia entre 0 i 5 €
Festival internacional de llibres il·lustrats
Dilluns, 10
Lletres: Inauguració de la 8a Edició del Festival internacional de llibres il·lustrats "Como Pedro por mi casa" / La Central del Raval / 0 e
+ info
Transparència, informació i participació
Dimarts, 11
Parlem-ne: Sessió pràctica sobre la Llei de Transparència amb l’objectiu de millorar les pràctiques de comunicació de les entitats / Espai Jove La Fontana / 0 e
+ info
 
logo_crisis.jpgCultura cada dia entre 0 i 5 €
Blues Jam
Dimecres, 12
Música: Tots els dimecres, al cor del districte de Gràcia, actuació del grup Let It Blues amb Jam Session posterior / Continental Bar / 0 e
+ info
Una pluja irlandesa
Dijous, 13
Escena: "Una pluja irlandesa", escrita i dirigida per Josep Pere Peyró, és una mostra de teatre de proximitat / Casa Elizalde / 0 e
+ info
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo