LA ESCOCESA_ACTIVITAT

Aquest avui dimecres 11 de maig del 2016 torna a haver-hi activitat al taller núm. 4 de L'Escocesa. A la planta superior. La bicicleta es deixarà fer perquè li agrada la proximitat. És una bicicleta de proximitat.


(((No cal posar-hi cap vídeo!)))

Tothom qui vulgui pot venir a visitar el taller i participar de l'acció reparadora de la bicicleta, a l'hora que hi serem. Com sempre, hi serem durant l'estona de la reparació. Després marxarem i ja no hi serem. Qui vulgui venir que vingui. I qui vulgui venir i saber l'hora exacta cal que ho pregunti al correu electrònic de contacte.

Dia. Hora. Lloc: Dimecres 11 de maig del 2016 funcionant com una activitat subteRRània, gairebé al límit i sense frens. A L'Escocesa. c/ Pere IV, 345, quan ja serà fosc.

Us hi esperem!


Enllaç:
- - -
- - -
Les Activitats subterrànies (Actvtt SubtRRns) formen un conjunt d'activitats que es van desenvolupant fins que acabi el cicle, en aquest període determinat on s'aniran succeint tot de sessions obertes i participatives al públic en els horaris diversos que s'aniran confegint a mesura que es vagin succeint els esdeveniments. Si vols rebre directament els correus electrònics concrets, a part de visualitzar les propostes a l'apartat Notícies de L'Escocesa, escriu a wundrawtundra@yahoo(.)co(.)uk i així rebràs puntualment les propostes d'en Prudenci.

- - -
Extra explicació de l'avui hi ha activitat al taller núm. 4
Avui dimecres 11 de maig del 2016 torna, com tornaria un pagès del tros, a haver-hi activitat al taller núm. 400-366 de L'Escocesa (ous a l'escocesa o us voldrem fregits). A la planta superior, més amunt que la terra ferma. La bicicleta es deixarà fer perquè li agrada la proximitat. És una bicicleta de proximitat, com les botigues del costat, però sense venedor. No la vendrem.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo