CASA ELIZALDE_AGENDA

Informació de La Casa Elizalde www.casaelizalde.com
No veus el correu correctament?
Fes clic aquí
Fe d'errades:
Us tornem a enviar l'agenda cultural d'aquesta setmana amb una rectificació sobre l'horari de l'espectacle LLULL; MÍSTICA I FAULA que serà dijous 5 de maig a les 20.30h.
Disculpeu les molèsties!
MIRADES

CAMINO A LA ESCUELA

Dimarts, 3 de maig a les 19.30 h.
Documental que narra la història real i extraordinària de quatre nens, herois quotidians que han d’enfrontar- se diàriament amb una multitud d’adversitats i perills per arribar a l’escola. Una pel·lícula que desborda optimisme i esperança en un futur, en el qual tot és possible amb coratge, predeterminació i esforç.
 
EXPOSICIONS

LITTLE HOPES

Del 3 al 27 de maig.   Exposició formada per pintures fetes per nens refugiats que viuen a Bader Center, Amman, Jordània, un centre de salut especialitzat en teràpies per a nens que han patit les conseqüències físiques i psicològiques de la guerra. A través de la pintura, aquests nens i nenes aprenen a vèncer les escenes d’horror que van viure a la guerra i a fer front a una nova vida.
 
SETMANA DE LA POESIA DE BARCELONA
VOLVER ANTES QUE IR

Dimecres 4 de maig a les 20.30h.   Dalt de l’escenari, la poeta, música i narradora Flavia Company, qui proposa una lectura dramatitzada del seu poema narratiu Volver antes que ir, combinada amb improvisacions al piano i la projecció d’imatges gravades en super-8 dels anys seixanta i setanta. El poema, plantejat gairebé com una història èpica, té com a temes de fons la immigració, la infància, la memòria, la identitat i el viatge.

 
SETMANA DE LA POESIA DE BARCELONA
LLULL; MÍSTICA I FAULA 

Dijous 5 de maig a les 20.30h.   Una selecció acurada d’aforismes místics del Llibre d’Amic i Amat i de faules prosaiques del Llibre de les Bèsties. Una forma sensible, amena i desinhibida de copsar la bellesa i el sentit moral, humà i espiritual d’una petita part de la gran obra de Ramon Llull.

Intèrprets: Toti Soler (guitarra) i Joan Massotkleiner (rapsoda)
 
ESPECTACLES FAMILIARS
VALENTINA

Diumenge 8 de maig a les 12h.   Valentina té un gran somni: volar. Gràcies als consells del seu pare, descobrirà que per aconseguir els somnis l’ingredient indispensable és l’alegria. Una història sobre la valentia d’intentar l’impossible.

Espectacle dotat amb mesures d'accessibilitatper a infants amb discapacitat auditiva i/o visual. Recomanem a les famílies que hagin de menester mesures d'accessibilitat que arribin 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle. 
 
Entrades espectacles
Entrada gratuïta excepte als Espectacles familiars (3'50€).
Aforament limitat.
Consultar condicions reserves i més informació al web.
Segueix-nos a 

      
 
Centre Cultural La Casa Elizalde
València, 302- 08009 Barcelona
Tel. 93 488 05 90- Fax.: 93 487 52 75
casaelizalde@casaelizalde.com
www.casaelizalde.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo