FUNDACIÓ VILA CASAS_NIT DELS MUSEUS

Si no veu correctament aquest correu electrònic faci clic aquí.

   
La Nit dels Museus arriba dissabte al Museu Can Framis amb tres propostes per gaudir d'una nit d'art
Aviat, a més, el museu inaugura el projecte (re)Visions amb Elisava i l'Espai Volart participa al festival Loop de videoart
La Fundació Vila Casas es complau a anunciar-vos les pròximes activitats que se celebraran als museus i centres d'art de la Fundació Vila Casas a Barcelona.

En la dotzena edició de La Nit dels Museus, trobada nocturna amb la cultura, el Museu Can Framis s'afegeix a la cita amb portes obertes fins a la 1 h de la matinada, amb accés a la col·lecció permanent de pintura i a l'exposició temporal "Ràfols-Casamada. Pintura". De les 19 a les 24 h comencen les sessions d'Art en loop, un total de 12 visites guiades -una cada hora- a la col·lecció de pintura i al seu espai arquitectònic. Entre les 21 i les 23 h, per cloure la jornada, la proposta A l'atelier convida el públic a contemplar i participar en una sessió de pintura amb cavallet amb alumnes de l’Academy of Art de Poblenou (aquesta activitat està subjecta a anul·lacions per inclemències climàtiques). Podeu seguir les activitats de la jornada a través de les xarxes socials, amb el hashtag #bcnesmuseu.

A partir del dimecres 25 de maig, i fins al 25 de juliol, el Museu Can Framis presenta el projecte d'intervenció fotogràfica "(re)Visions" dels alumnes del màster en Fotografia i Disseny d'Elisava, basat en un diàleg interdisciplinari amb la col·lecció de pintura i en una exploració de la percepció de l'espai museístic. El dissabte següent, 28 de maig, a les 12 h, els alumnes implicats en el projecte compartiran amb el públic una visita comentada a la mostra. És imprescindible reserva prèvia per participar a l’activitat. Truqueu al 93 481 79 80 o bé envieu un correu electrònic a press@fundaciovilacasas.com.

Enguany, la Fundació Vila Casas estrena participació al festival Loop de videoart -programat entre el 26 de maig i el 10 de juny- amb la instal·lació del treball Calidoscopio Alma Flotante (2004) de l'artista de mirada conceptual Chema Alvargonzález (Jerez de la Frontera, 1960-Berlín, 2009) al vestíbul de l'Espai Volart, entre els dies 26 de maig i 5 de juny. L'obra forma part del fons colección olorVISUAL.



Per a més informació podeu contactar amb:

Natàlia Chocarro Bosom
Cap de Premsa i Comunicació i Adjunta a Direcció d'Art
Fundació Vila Casas
Tel. 93 4817980
c. Ausiàs Marc, 22. 08010 Barcelona
nchocarro@fundaciovilacasas.com


C/ Ausiàs Marc, 20. 08010 Barcelona · Tel. +(34) 93 481 79 80 · fundacio@fundaciovilacasas.com      © 2016 Fundació Vila Casas

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo