CCCB_DEBATS

Si no pots veure aquest missatge clica AQUÍ
Debats
Programació de desembre
Conferència de José Casanova i Nilüfer Göle
Dilluns 11 de desembre, a les 18:30
Lluny de ser la norma, la secularització europea sembla ser, cada vegada més, una excepció en el món. És possible que la globalització serveixi més per fomentar la creença religiosa que no pas per qüestionar-la?

José Casanova Nilüfer Göle parlaran de com ha canviat el paper de la religió en la nostra societat globalitzada i de com la creença s'integra, avui dia, en una esfera pública cada vegada més interconnectada.

Més informació | Comprar entrades
Ciència al Nadal 2017
Dimecres 13 de desembre, a les 18:00
Substituirà la intel·ligència artificial les capacitats dels humans? Serà possible dissenyar òrgans artificials o expandir la nostra longevitat? Podrem desenvolupar una tecnologia similar a la que veiem a les ciutats imaginades de l'any 2049?

En aquesta edició de Ciència al Nadal ens endinsarem en la saga fílmica Blade Runner per reflexionar sobre els escenaris de futur que s'hi plantegen, i alhora descobrirem quins són els reptes que té la ciència per afrontar el futur del nostre món.

Més informació | Entrada lliure
Conversa entre Fina Birulés i Martine Leibovici
Dilluns 18 de desembre, a les 18:30
Què ens diria Arendt sobre el debat actual al voltant de la postveritat o la construcció de fets alternatius? Com podem articular avui la relació entre democràcia, veritat i llibertat?

Fina Birulés i Martine Leibovici, dues grans coneixedores de l'obra de Hannah Arendt, conversaran sobre aquestes qüestions amb motiu de la presentació de la col·lecció "El arte de leer", d'Eudeba i Katz Editores.

Presentat per Matías Sirczuk.

Més informació
CCCB | Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
El CCCB és un consorci de:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo