CCCB_AGENDA

Si no pots veure aquest missatge clica AQUÍ
Agenda
18-24 desembre
Conversa entre Fina Birulés i Martine Leibovici
Avui, dilluns 18 desembre, 18.30 - 20.00 | 3 €
Què ens diria Arendt sobre el debat actual al voltant de la postveritat o la construcció de fets alternatius? Com podem articular avui la relació entre llibertat política i veritat? Fina Birulés i Martine Leibovici, dues grans coneixedores de l'obra de Hannah Arendt, conversaran sobre aquestes qüestions amb motiu de la presentació de la col·lecció "El arte de leer", d'Eudeba i Katz Editores.
Exposició sobre la crisi climàtica
De dimarts a diumenge 11.00 - 20.00 | 6 €
Aquesta civilització s'ha acabat. I tothom ho sap
– McKenzie Wark

En les pròximes dècades la humanitat s'enfronta a un dels reptes més complexos de la seva història. En la segona meitat del segle XXI haurem de deixar d'emetre C02 a l'atmosfera, per sempre. «Després de la fi del món» és un assaig espacial sobre el present i el futur de la crisi climàtica: un viatge als paisatges del planeta Antropocè i una conversa amb els humans i els no-humans del 2100.
Clínica de Salut Ambiental
Dilluns 18, dimarts 19, dimecres 20 de desembre
Entrada lliure | Passatge Trullàs, Districte de Sant Martí, Barcelona
Tallers experimentals per a després de la fi del món
18 de desembre – 15.30
En aquest primer taller experimental ens prepararem per a un futur no tan llunyà i aprendrem a fer piles amb gust a llimona, a fer manualitats amb el color que deixa el CO₂ a l'aigua i com els aliments poden ser una font d'energia elèctrica.

xPerformance: l'Arbre de Nadal de Natalie Jeremijenko
19 de desembre –16.00- 20.00 L'artista Natialie Jeremijenko proposa l'inici d'una sèrie d'accions per canviar la nostra relació amb els arbres i la primera es basa en un re-disseny. Es tracta de la creació d'una "tree-office": una oficina a sobre d'un arbre. En el context de Nadal, l'artista re pensa la idea d'arbre mort que molts tenim per decoració a casa i ens planteja si podríem donar-li un segon ús, o fins i tot més.

Tallers experimentals per a després de la fi del món II
20 de desembre 12.00
En aquest segon taller experimental seguirem la pista a la biodiversitat ornitològica en període de nidificació i, llavors, construirem un menjador per aus.
La festa del curtmetratge
Dissabte 23 desembre, 18.30-23.00 | Entrada lliure
Quatre programes per gaudir del curtmetratge en tota la seva grandesa i diversitat!

La festa mundial del curtmetratge cumpleix cinc anys i el CCCB torna a ser l'epicentre. Un dia de projeccions gratuites amb el millor del cinema de curta durada, des del més nou fins a joies recuperades, amb pel.lícules provinentes del principals festivals catalans i premiats arreu del món, de diferents èpoques i gèneres.
Incripcions obertes
Des de la filosofia fins a la literatura, passant pel cinema o el teatre, us proposem un hivern ple de cursos i seminaris que us endinsaran en el món de les humanitats. Consulteu aquí la programació.
CCCB | Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
El CCCB és un consorci de:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo