AMICS DE LES ARTS_CURS

Escriu aquí un avant-títol resum del teu mail

CURS DE GRAFOLOGIA

Curset d'introducció a les
tècniques grafològiques

Isabel Acerete
La interpretació psicològica de l'escriptura personal

Temes a tractar:
  • Adquisició, evolució i involució de l'escriptura manuscrita (text i signatura) des de l'aprenentatge fins a la pèrdua de l'habilitat gràfica.
  • La influència del FACTOR GENÈTIC (herència) i del FACTOR AMBIENTAL (medi sociofamiliar, formació i nivell d'estudis, limitacions naturals, incidències traumàtiques, etc).
  • Les motivacions de naturalesa espiritual, material, intel·lectual, social, afectiva i sexual. Incidència dels records i l'experiència.
  • La relació harmònica del "jo" entre les necessitats instintives i el compliment de les normes socials.
  • Les aptituds i actituds. Els trets més destacats de la intel·ligència i el caràcter (intuïció, creativitat, memòria, voluntat, emotivitat, etc).
  • Visualització d'escriptures infantils i adultes.
El curset es realitzarà amb un mínim de 5 alumnes. Tindrà una durada de 10 hores repartides en 5 dies. Es durà a terme els dilluns de 18 a 20 h, i s'iniciarà el 15 de gener de 2018. Dies de classe: 15, 22 i 29 de gener, i 5 i 12 de febrer.
  • Credencials:  A la finalització del curs, s'expedirà als alumnes un certificat d'assistència.
  • L'import total del curs, serà de 100 € per als socis i 120 € per als no socis, i s'abonarà en el moment de la inscripció.
  • Data límit per a la inscripció 11 de gener.
  • Inscripcions de 5 a 8 de la tarda, de dilluns a divendres, a: Amics de les Arts i Joventuts Musicals Carrer de Sant Pere, 46, primera planta - Terrassa (93 785 92 31).

Isabel Acerete és grafòloga i perit cal·lígraf
Diplomada en Grafologia pel Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Pontifícia de Salamanca i en Grafopatologia i Perícia Cal·ligràfica pel Institut de Tècniques Psico-grafològiques de Madrid.
Assistint com a partícip i com a ponent en jornades i congressos de Psicologia i Grafologia clínica, infantil, empresarial i judicial.
Autora de llibres de text de Grafologia, inscrits en el Registre de la Propietat Intel·lectual.
 
Dia:    del 15 de gener al 12 de febrer dde 2018
Hora:  de 18:00 a 20:00h
Lloc:   Sala Jacint Morera. C/ Sant Pere, 46, primera planta
Organitza:

Amb el suport de:

    

 
Comparteix
Piula
Reenvia
Copyright © 2017 Amics de les Arts i Joventuts Musicals. Reservats tots els drets.
Si reps aquest correu és perquè figures com a soci/sòcia o simpatitzant a la base de dades d'AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS. Si no desitges rebre més correus com aquest, pots donar-te de baixa automàticament clicant a 'Dona't de baixa'. També t'informem que, d’acord amb la normativa de Protecció de Dades Personals, pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-te per escrit al responsable del fitxer, AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS, al c/Teatre, 2 08221 Terrassa o al correu electrònic: info@amicsdelesarts-jjmm.cat.

Enviat per:
Amics de les Arts i Joventuts Musicals
C/ Teatre, 2
C/ Sant Pere, 46, 1r
TerrassaBarcelona  08221

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo