CASA ELIZALDE_TALLERS

Inscripcions als tallers de La Casa Elizalde
www.casaelizalde.com

No veus el correu correctament?
Fes click aquí.
Centre Cultural La Casa Elizalde
Inscripcions als tallers
Tots tenim reptes i ganes d'assolir nous objectius. Aquest hivern t'ajudem a fer realitat els teus propòsits. Fes una ullada als tallers que et proposem, t'hi atreveixes?
Dir-ho tot i dir-ho bé. Tècniques per parlar en públic
Sovint hem de parlar en públic i no sabem per on començar. Aquest taller pràctic ens ajudarà a prendre consciència sobre com comuniquem i a treballar tècniques per preparar presentacions orals. Parlar és un plaer, en gaudirem!
La màgia de l'il·lusionisme
Et fascinen els jocs de cartes, els trucs amb cordes, el mentalisme o l’habilitat de fer aparèixer i desaparèixer objectes? Si tens ganes de fer somriure i il·lusionar, no t’ho pensis, vine a somiar amb nosaltres! 
Balls caribenys
Aprèn els principals balls caribenys, les figures, estils i moviments. Gaudeix de la bachata, el merengue, la salsa i ens deixarem seduir per alguns ritmes afrocaribenys.
Assertivitat: comunicació efectiva i afectiva 
L’assertivitat és una de les habilitats comunicatives més efectives en la resolució de conflictes i en la negociació amb els altres. Descobreix com fer valer els criteris propis respectant i escoltant als altres.
Estils i escenes literàries
T’agrada escriure però et quedes encallat en les escenes clau? Treballarem sobre una trama fixa però flexible que ens anirà portant per totes aquelles escenes que, de vegades, resulten difícils.
Tapes i aperitius sorprenents
Descobreix infinites idees per poder preparar tapes i aperitius ben originals. Elaborarem receptes clàssiques amb tocs renovats i jugarem amb diferents tipus de presentacions per obtenir creacions vistoses!
👉 Inscriu-te aquí
Inscripcions obertes!
Inscriu-te online o presencialment al centre de dilluns a divendres de 9 a 20 h
Ja ens segueixes?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo