CASA ELIZALDE_TALLERS

Inscripcions als tallers de La Casa Elizalde
www.casaelizalde.com

 
No veus el correu correctament?
Fes click aquí.
Centre Cultural La Casa Elizalde
Inscripcions als tallers
Tots tenim una matèria en la qual ens agradaria aprofundir fins a conèixer-la a fons. A La Casa Elizalde tenim tallers per donar resposta a les teves inquietuds, tant científiques com culturals o creatives. Fes-hi una ullada!
Els secrets de la física quàntica
Quin significat té que una partícula pugui estar a un lloc i a tots alhora? La física quàntica prediu efectes que desafien la nostra intuïció, ha contribuït a desenvolupar les tecnologies i està a tot arreu. Vols comprovar-ho?
Pensar bé per argumentar bé? Aproximació filosòfica a les lògiques
Què és un argument correcte? Si m’explico com cal, acceptaran les meves idees? Responent a aquestes preguntes, treballarem les formes tant històriques com actuals emprades per argumentar lògicament o amb encert.
Ciència a Barcelona: de la medicina medieval a la recerca biomèdica
Coneix Barcelona com a ciutat de ciència. Descobreix com eren els hospitals medievals, com va sorgir la medicina moderna, el naixement de les societats científiques... I com són les noves institucions de recerca del segle XXI.
La novel·la negra nòrdica
Aproxima't a aquest gènere literari llegint algunes obres dels autors més representatius: Sjöwall i Wahlöö, Stieg Larsson, Leif G. W.  Persson... Descobrirem les particularitats del gènere i també la realitat dels països nòrdics.
Més robòtica: els Mindstorms
 
Avui dia, els dispositius intel·ligents que ens envolten formen part de la nostra vida. Endinsa't en la programació d’una manera pràctica, a partir d’unes eines molt visuals i material molt senzill d’utilitzar com són els robots Mindstorms.
Actualitat o utopia. Democràcies: règim, ideologia i llibertat al segle XXI
Parlarem de les diferents formes de la democràcia: real, deliberativa, radical... Perquè repensar la política depèn del coneixement d'aquest concepte tan usat com desconegut, del qual en deriva també la llibertat.
No saps què regalar aquestes festes?
Regala cultura, ciència, creativitat... Regala un taller a La Casa Elizalde, tens propostes per a tots els gustos!

Clica a l'enllaç i tria el taller que vulguis regalar, segur que l'encertes!
👉 Inscriu-te aquí
Inscripcions obertes!
Inscriu-te online o presencialment al centre de dilluns a divendres de 9 a 20 h
Ja ens segueixes?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo