UNZIP_PERFORMANCE

DESMUNTAR LA TRAMA Performance-Cloenda-Vermut FER TRAMADERA amb SILVIA MARTOS
Projectes LAB

+ Informació al nostre web:
www.unzip.elprat.cat

Si no pots veure les imatges correctament, activa la funció al teu navegador

/UNZIP Arts visuals al Prat us convida
 

DESMUNTAR
LA TRAMA


Performance
Cloenda
Vermut

amb
SILVIA MARTOS
i diversos col·laboradors del projecte

11.30 hores

Per + info clicka a la imatge!  >>>
Entrada lliure >>
DESMUNTAR LA TRAMA

PERFORMANCE-CLOENDA-VERMUT

El projecte FER TRAMADERA de Silvia Martosconcep la Sala d'Art Josep Bages com un espai d'experimentació i assaig. L'artista convida a un exercici personal i col·lectiu que s'activa a través de l'entrega de peces de roba de diferents participants. A partir d'aquestes peces, que connecten amb les històries singulars de cada participant, l'artista elaborarà un mapa de memòries, que es faran visibles a través de trobades amb els participants, d'accions col·lectives i d'un tapís que ordeix a un teler, situat a la mateixa sala d'exposició.

Com a part dels projectes LAB d’engany, FER TRAMADERA converteix el Centre d’Art en un lloc de trobada, tot posant en contacte diefrents agents i col·laboradors amb els que es construiex el projecte. 

Així doncs, us convidem a la darrera acció pública del projecte: DESMUNTAR LA TRAMA, en la que realitzarem tant una revisió del que ha estat aquest temps de laboratori en què s'han succeït diferents trobades i converses; així com una mirada cap al futur i les possibilitats que aquest projecte activa.

Associacions, entitats i persones convidades:
Victoria Arambudo, Marta Urbano, Cruz Leal, Júlia Cáceres, Eric Pesin, Maite Travé, Consol García, Antonia Lebrato, Roberto Duaso, Aurora Periane, Violeta Ezcurra, Laia Campañà, Claudia Cabero, África Castro, Elena Álvarez, Mercè Hill, Clara Sáez, Adriana Sabariego, José Antonio Delgado, Mercè Ubalde, Meri Santamaría, Esther Merchán, Alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Art Tèxtil (Escola Massana), Teatre Kaddish, Lletra Violeta, Banu Prat, Xarxa Dones del Prat, Consell de Dones del Prat.




+ info: 
al nostre web
o al nostre facebook


-----------------------------------------------------------------------------------------

*Projectes LAB*

Espai d'acompanyament i posada en marxa d'accions, propostes i experiències que es detecten en el teixit cultural, artístic, educatiu i social del Prat. Amb aquestes experiències, la sala d'exposicions s'activa com un laboratori, un camp de proves i assaig d'un procés d'investigació, aprenentatge i intercanvi amb iniciatives i interlocutors tant de la ciutat com d'altres contextos.
Projectes LAB investiga i cartografia possibles escenaris i temes d'interès; acompanya i articula una experiència de reflexió, producció i realització de les propostes participants; contextualitza i difon les seves pràctiques; intervé en la mediació de les propostes amb diversos agents i activa estratègies directes de relació de la ciutadania amb els projectes.

*CV - Silvia Martos*

>"És la necessitat urgent del context actual el que fa necessari que les nostres accions sempre tinguin una visió col·lectiva. I és aquest concepte precisament el que escullo per definir-me a mi mateixa".

Silvia Martos és artista plàstica i dissenyadora tèxtil. L'art tèxtil és per a ella un mitjà d'expressió que prové de l'artesania i és per això que troba rellevant posar-lo en relació amb els medis de creació artística contemporanis. La seva línia de treball parteix de la investigació en textures. Actualment, se centra en desenvolupar projectes que giren entorn dels conceptes de memòria i identitat formalitzats a través de l'experimentació amb el cos, la pintura, la instal·lació i els materials tèxtils.

S'ha format en Art i Disseny a l'Escola Massana i és especialista en disseny tèxtil. Ha estudiat a l'École supérieure des arts appliqués Duperré a París. Actualment, és artista resident a l'Escola d'Arts del Prat i imparteix cursos monogràfics de tècnica tèxtil.

Els últims anys, ha realitzat les seves propostes expositives en entorns de formació on desenvolupa també la seva activitat professional. A la Sala d'Art Josep Bages, ha participat en diverses exposicions col·lectives i ha presentat individualment el seu treball: "El entierro del tejido" i "Ultracós" (2016); "Tejido urbano" (2015). A l'Escola d'Arts del Prat: "Escamas", exposició 20x20 en el marc del projecte "40 anys de formació artística al Prat" i "Reconstrucció d'un mapa d'identitat col·lectiva" (2016). A l'Escola Massana; destaca en relació amb el seu treball recent "El cuerpo como sujeto - Unión, destrucción, reconstrucción" (2015).

/UNZIP és el dispositiu de Suport i Mediació de les arts visuals al Prat, que té la seva seu central al Centre d’Art Torre Muntadas

C. Jaume Casanovas 80
08820 El Prat de Llobregat
 
Horari:
De dimarts a divendres de 16:30h
a 20.30 h
Caps de setmana d'11 a 14 h.
 
Com arribar-hi:
Renfe: R2 (a 11 minuts de Sants Estació) / Bus: 65, 165 i L10
+ informació:
Tel.: 934 782 237  / unzip@elprat.cat / @UNZIPelprat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo