MUSEU DEL MODERNISME_EXPOSICIÓ

Presentació del Catàleg d'exposició


SANTIAGORusiñol


Jardins d'Espanya

16 / 05 / 17
 

El Museu del Modernisme de Barcelona, amb motiu de l'exposició temporal, presenta el CATÀLEG dedicat a l'àlbum Jardins d'Espanya, el projecte artístic més estimat de Rusiñol.

La presentació anirà a càrrec de Mercedes Palau-Ribes O'Callaghan, comissària de l'exposició i autora principal del catàleg, que a partir de les 11.30h signarà exemplars.

 



El Museo del Modernismo de Barcelona, con motivo de la exposición temporal, presenta el CATÁLOGO dedicado al álbum Jardins d'Espanya, el proyecto artístico más estimado de Rusiñol.

La presentación irá a cargo de Mercedes Palau-Ribes O'Callaghan, comisaria de la exposición y autora principal del catálogo, que a partir de las 11.30h firmará ejemplares.

 
Dimarts 16 de maig / Martes 16 de mayo
11.30 h - Signatura de llibres / Firma de libros

Botiga/Tienda del Museu del Modernisme (Balmes, 48)

 



Activitats Maig

Actividades Mayo


Dissabtes Maig   11h

Ruta Rusiñol: paseo en la calle + exposición


De la mà d’en Rafa Burgos, Guia Oficial de Catalunya, periodista i escriptor, es farà un repàs als episodis més destacats de la biografia de Santiago Rusiñol. El recorregut s’inicia al Teatre del Liceu, en plena Rambla de Barcelona, des d’on es començarà a dibuixar l’esbós que acabarà conformant el retrat del personatge.
De la mano de Rafa Burgos, Guía Oficial de Catalunya, periodista y escritor, se hará un repaso a los episodios más destacados de la biografía de Santiago Rusiñol. El recorrido se inicia en el Teatre del Liceu, en plena Rambla, desde donde se comenzará a dibujar el esbozo que acabará conformando el retrato del personaje.
Preu únic: 15€ (inclou entrada al museu)
Precio único: 15€ (incluye entrada al museo)

+ info


Música al Museu

Ciclo de intérpretes juveniles - Primavera / Verano


En el context del Concurs l'Arjau, et proposem gaudir d'una nova temporada pels mesos de juny, juliol i setembre. Peces clàssiques ompliran les sales del museu una vegada més.

En el contexto del Concurso l'Arjau, te proponemos disfrutar de una nueva temporada para los meses de junio, julio y septiembre. Piezas clásicas llenarán las salas del museo una vez más.

Dijous Maig   17:30h

Visites comentades a l'exposició Rusiñol
Visitas comentadas a la exposición Rusiñol


El museu organitza cada setmana visites comentades exclusives per a l’exposició temporal Santiago Rusiñol. Jardins d’Espanya. Una bona manera de completar els continguts expositius de la vida i producció artística del pintor modernista. Aprofita per descobrir tot i més del món poètic dels jardins de l’ànima del bohemi Rusiñol.
El museo organiza cada semana visitas comentadas exclusivas para la exposición temporal Santiago Rusiñol. Jardins d'Espanya. Una buena manera de completar los contenidos expositivos de la vida y producción artística del pintor modernista. Aprovecha para descubrir todo y más del mundo poético de los jardines del alma del bohemio Rusiñol.
Preu únic: 12€ (inclou entrada al museu)
Precio único: 12€ (incluye entrada al museo)

+ info


santiagorusinol.com

Pàgina web dedicada a l'exposició i al pintor
Página web dedicada a la exposición y al pintor


Si vols saber-ho tot d'en Santiago Rusiñol: la web tracta els diferents aspectes del pintor i la gestació del seu àlbum Jardins d'Espanya, l'arquitectura dels seus jardins, l'aigua que brota als seus quadres, el simbolisme de la llum o el concepte del jardí abandonat, a més de les seves obres literàries o el món de la música.

Si quieres saberlo todo sobre Santiago Rusiñol: la web trata los diferentes aspectos del pintor y la gestación de su álbum Jardins d'Espanya, la arquitectura de sus sus jardines, el agua que brota en sus cuadros, el simbolismo de la luz o el concepto del jardín abandonado, además de sus obras literarias o el mundo de la música.





 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo