SWAB BARCELONA_FIRA

 

Swab Barcelona
Fira Internacional d'Art
28 Setembre - 01 Octubre

  


Pavellò Italià. Fira de Barcelona

Avinguda de Reina Maria Cristina s/n 08004 Barcelona




  
Parlem amb Domenico de Chirico,

Comisari Independent.


 
Swab Barcelona es complau en presentar el seu nou comitè de selecció, que estarà a càrrec d'escollir les galeries internacionals i nacionals que formaran part del programa general de la seva propera edició de desè aniversari.
Comissari Domenico de Chirico, nascut a Bari el 1983, viu i treballa a Milà. Des del 2011 fins 2015 va impartir cursos de Cultura Visual i Trend Research a l'Institut Europeu de Disseny (IED) de Milà. Col·labora amb nombroses galeries, artistes i revistes internacionals. En 2016 ha estat nomenat director artístic de DAMA Fair, Torí.

 
Què és el que més t'interessa d'un artista nou?
Això depèn del medi expressiu utilitzat per l'artista. En aquest sentit, la qüestió es centra en l'evolució física del mateix mitjà expressiu, a més de la proposta visual en general. La serietat d'un procés que va evolucionant sense perdre de manera incidental i que no es compromet davant les dinàmiques del mercat és la característica particular que busco.

Quin mitjà creus que prevaldrà en els propers anys ?, On són les noves tendències en relació amb això?
La pintura, entesa com stream of consciousness, i el vídeo art, com a pura imaginació en moviment.

Com i on veus l'escena artística en el nostre món post-Brexit?
Parlant en termes de puresa i més enllà de l'enrenou econòmic com a resultat, honestament crec que més aviat poc, ja que crec que difícilment les dinàmiques econòmico-polítiques es barrejaran amb el desenvolupament de l'escena artística mundial. Existeixen molts altres brots, sobretot a Europa, que probablement ajudaran a esquivar els obstacles tenint en compte la facilitat de moviment del món contemporani.

Què és el que més t’emocionaria veure en la desena edició de Swab Barcelona?
Un respir d'innovació que es consolida en un perfecte equilibri de propostes entre l’emergent i l’establert, amb especial atenció en allò que està emergint tant en el panorama internacional com en el nacional.

 


 

¡Inscriute ara per ser part de Swab Barcelona!  
Ultims dies per aplicar, per mes informació 
www.swab.es  




 






Copyright © Swab Barcelona 2016, All rights reserved.
www.swab.es

Our mailing address is:
info@swab.es

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo