UNZIP_ACTIVITATS

Cloenda-vermut A TAULA! Un procés de LAIA RIBAS VALLS
Dissabte 8 d'abril - 11.30 h.
Projectes LAB

+ Informació al nostre web:
www.unzip.elprat.cat

Si no pots veure les imatges correctament, activa la funció al teu navegador

/UNZIP Arts visuals al Prat us convida
 

A TAULA!

Cloenda-vermut
amb
LAIA RIBAS VALLS
i el col·lectiu NYAMNYAM

Dissabte 8 d'abril - 11.30 hores

Per + info clicka a la imatge!  >>>
Entrada lliure >>
A TAULA!


El projecte A TAULA! de Laia Ribas Valls concep la Sala d'Art Josep Bages com un espai d'experimentació i assaig. El punt de partida és un fet tan quotidià com el d'asseure's al voltant d'una taula i compartir a través del fet de menjar plegats, una experiència de relacions personals, relats i intercanvis informals de coneixement.
Com a part dels projectes LAB d’engany, A TAULA! converteix el Centre d’Art en un lloc de trobada, tot posant en contacte agents del teixit cultural, educatiu i associatiu de la ciutat al voltant de la taula parada per menjar. Així doncs, l'àpat, la conversa i la sobretaula compartida, amb l'ajuda d'una sèrie d'objectes elaborats per l’artista i tot plegat amanit amb petites accions i intervencions realitzades pels comensals, serà la matèria primera a partir de la qual s’anirà transformant l'espai expositiu. 

Així doncs, us convidem a un vermut-celebració-cloenda, en el que comptarem amb la presència i l'acció del col·lectiu Nyamnyam, acompanyants del projecte, així com amb part de les associacions i entitats convidades als dos apats del projecte, entre d'altres:
Amics Art Prat, Teatre Kaddish, Xarxa Dones del Prat, Escola Pepa Colomer, Institut Escola el Prat, Institut Baldiri Guilera, Biblioteca Antonio Martín, Les Dones Sàvies de San Cosme, Lletra Violeta, Juventut Banu Prat, Associació de Salvadoreños de Catalunya o el Consell de Dones del Prat de Llobregat.




 
Amb l’acompanyament de: Nyamnyam.
Col·labora: Consell de les Dones del Prat

/UNZIP és el dispositiu de Suport i Mediació de les arts visuals al Prat, que té la seva seu central al Centre d’Art Torre Muntadas

C. Jaume Casanovas 80
08820 El Prat de Llobregat
 
Horari:
De dimarts a divendres de 16:30h
a 20.30 h
Caps de setmana d'11 a 14 h.
 
Com arribar-hi:
Renfe: R2 (a 11 minuts de Sants Estació) / Bus: 65, 165 i L10
+ informació:
Tel.: 934 782 237  / unzip@elprat.cat / @UNZIPelprat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo