ASSOCIACIÓ ESTUDI DEL MOBLE_VIATGE CULTURAL

Image
Viatja a la Glasgow de Mackintosh
Del 19-21 de maig de 2017

El viatge té com a objectiu principal conèixer en el seu context la importància de l’Escola d’Art de Glasgow, tot visitant les obres més destacades de Mackintosh.
Image
L’Escola de Glasgow fa referència a un cercle d’artistes moderns actius a Glasgow (Escòcia) entre 1870 i 1910. El fruit més important de l’escola fou el grup “Els quatre” (també coneguts como la Spook School), plataforma escocesa del moviment Art Nouveau, que es va desenvolupar en els camps de l’arquitectura, el disseny d’interiors i la pintura. Estava dirigit per l’arquitecte, dissenyador i aquarel•lista Charles Rennie Mackintosh, al que acompanyaven la seva esposa, la pintora i artista del vidre Margaret MacDonald, la seva germana, Frances i Herbet MacNair. També aprofitarem per visitar el Castell d’Inveraray, casa de la família Campbell, els ducs d’Argyll.
Per als assistents al viatge a Glasgow, s'inclou la inscripció gratuita al curs "La revolució industrial, Glasgow i Mackintosh" que es farà els dies 20 i 27 d'abril.
​Inscripcions i informació
Image
Associació per a l'Estudi del Moble, Edifici Disseny HUB Barcelona Plaça de les Glòries 37, Planta -1, Barcelona, 08018, www.estudidelmoble.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo