ACVIC_ACTIVITATS

ACVIC Newsletter
No ho pots veure bé? Click here to view it online.
logo acvic news
http://acvic.org

[cast] 
 


ACVIC us convida a la següent activitat organitzada en el marc de PAIC / VIC | 2017
Divendres 28 d'abril a les 18 h
ACVic Centre d'Arts Contemporànies (Sant Francesc 1, 08500 Vic)

TAULA RODONA
La participació serveix per a tot? Realitats i ficcions


Anna Dot, artista.
Fabiola Mora, tècnica de la Unitat de Participació i Cooperació de l’Ajuntament de Vic.
Judit Font, especialista en temes de participació i coordinadora de l’Ateneu Popular Nou Barris.
En el marc del debat es presentaran els resultats del taller dirigit per Jordi Lafon i Sonja Vuk, realitzat en col·laboració amb Aurora Gestió de Projectes Socials, Casal Mossèn Josep Guiteras, Centre Obert Vic i Creu Roja.

PAIC Participatory Art for Invisible Communities és un projecte europeu, fonamentat en metodologies que combinen les pràctiques artístiques amb la participació comunitària col·lectiva. Té com a missió promoure elements que reforcin la identitat cultural en contextos aïllats o invisibilitzats. Combina la recerca i l’activació de processos amb accions a curt i mig termini, en les que hi participen agents locals (persones o entitats diverses), artistes (que formen part del context local i convidats externs), els socis organitzadors (dels quatre països involucrats) i institucions col·laboradores (vinculades al territori).

Els objectius de PAIC són fomentar l’art contemporani en el context social i territorial; enriquir elements identitaris i culturals; potenciar el treball en equip i les relacions interpersonals; elaborar un projecte artístic entre diverses persones que formen part de comunitats locals; i generar treballs interdisciplinaris entre artistes locals i foranis.

PAIC es desenvolupa a Komiza (Croacia), Søro (Dinamarca), Osek (Eslovènia) i Vic, i forma part del programa Europa Creativa de la Unió Europea.

+ INFO [veure article]


SeparadorB 500p

ACVIC os invita a la activitat organizada en el marco del proyecto PAIC / VIC | 2017
Viernes 28 de abril a las 18 h
ACVic Centre d'Arts Contemporànies (Sant Francesc 1, 08500 Vic)


MESA RODONA
¿La participación sirve para todo? Realidades y ficciones

Anna Dot, artista.
Fabiola Mora, tècnica de la Unitat de Participació i Cooperació de l’Ajuntament de Vic.
Judit Font, especialista en temes de participació i coordinadora de l’Ateneu Popular Nou Barris.

En el marco del debate se presentarán los resultados del taller dirigido por Jordi Lafon y Sonja Vuk, realizado en colaboración con Aurora Gestió de Projectes Socials, Casal Mossèn Josep Guiteras, Centre Obert Vic y Creu Roja.

PAIC Participatory Art for Invisible Communities es un proyecto multidisciplinar fundamentado en metodologías que combinan las prácticas artísticas con la participación comunitaria colectiva. Tiene como misión promover elementos que refuercen la identidad cultural en contextos aislados o invisibles. Combina la investigación y la activación de procesos con acciones a corto o medio plazo, en las que participan agentes locales (personas o entidades diversas), artistas (que formen parte del contexto local y/o que son invitados externos), los socios organizadores (de los cuatro países involucrados) e instituciones colaboradoras (vinculadas al territorio).

Los objetivos de PAIC son fomentar el arte contemporáneo en el contexto social y territorial; enriquecer elementos identitarios y culturales; potenciar el trabajo en equipo y las relaciones interpersonales; elaborar un proyecto artístico entre varias personas que forman parte de comunidades locales; y generar trabajos interdisciplinarios entre artistas locales y extranjeros.

PAIC se desarrola en Komiza (Croacia), Søro (Dinamarca), Osek (Eslovènia) y Vic, y forma parte del programa Europa Creativa de la Unión Europea.

+ INFO [ver artículo]
 
T. 00 34 93 885 37 04
info@acvic.org
www.acvic.org
a Twitter | a Facebook | {tag:fwdtofriend name=Enviar a un amic.}

logo500 2

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo