AMICS DE LES ARTS_PRESENTACIÓ LLIBRE


Si no pots veure bé aquest missatge, obre'l en el teu navegador.
Amics de les Arts i Joventuts Musicals
Amics de les Arts i Joventuts Musicals
es complau a convidar-vos
a la presentació del llibre









A càrrec dels autors Pilar Carrera i Eduard Luque
 Tot i que no tothom és conscient d'això, les línies principals de qualsevol política educativa estan directament connectades amb una determinada visió del món, i formen part d'un projecte global que pretén modelar la societat del futur. Avui s'ha imposat en la major part del planeta, i molt específicament en el que anomenem Occident, una educació en la qual el coneixement ha quedat relegat davant el que ha vingut a anomenar-se "competències". Es tracta d'un model educatiu pensat per satisfer necessitats empresarials, en el qual, en paraules de Jacques Delors, el "saber fer" ha de substituir al "saber".
Impulsada pel Banc Mundial, recolzada per l'FMI i l'OMC, aquesta política pretén la creació d'una societat del coneixement. .. Sense coneixement —com molt bé assenyalen Pilar Carrera i Eduardo Luque—, i sotmesa al mercat, que és qui en el fons estableix tant els continguts com les eines a utilitzar en l'aprenentatge.
Nos quieren más tontos. La escuela según la economía neoliberal examina la veritable naturalesa de l'actual sistema educatiu, subratlla les seves intencions i denuncia les seves mancances, proposant un retorn a valors que mai haurien d'haver desaparegut de l'educació.

 

a la Sala Joaquim Vancells d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals
(C/ Sant Pere, 46, primera planta)


       Organitza:








Amb el suport de:









 
Enviat per:
Amics de les Arts i Joventuts Musicals (*)
C/ Teatre, 2
C/ Sant Pere, 46, 1r
TerrassaBarcelona  08221


Entra a www.amicsdelesarts-jjmm.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo