SALA RAMONA_Concert



aquest cap de setmana tindrem la sort de rebre a quatre músics que porten dècades liderant l'escena jazzistica de la ciutat!! ...i, a més a més, recuperem els sopars post-concert que tan bon ambient creen, animeu-vos!



 
View this email in your browser
dissabte 13 a les 20:30h Vidal & Xirgu duet playing Carla Bley
 
Després de tocar junts en infinitat de projectes, amb formacions molt diverses al llarg de més de vint anys, Lluís Vidal i David Xirgu ens ofereixen en format de duo, versions molt personals de la música de Carla Bley.



Lluís Vidal piano
David Xirgu bateria

diumenge 14 a les 20:00h Presentació del disc "Present" del duet Raspall & Pérez

Elisabet Raspall a Duet amb el prestigiós i reconegut guitarrista, Dani Pérez, interpreten el darrer i nou repertori de la pianista i compositora vilanovina. Gravat a l' Auditori Pau Casals del Vendrell, els dies 7 i 8 de febrer del 2014.

La complicitat i interacció entre aquests dos músics converteixen les composicions d' Elisabet Raspall en una agradable i balsàmica experiència, on la connexió harmònica és total i la improvisació melòdica molt activa i creativa, originant així una nova sonoritat, on piano i guitarra es fonen per complert, trencant motlles, viatjant plegats a través del suggerent i imaginatiu món de Raspall, que Pérez entén a la perfecció.






...i després dels dos concerts la maquíssima Macarena Del Águila Jiménez ens prepararà una crema de verdures amb pipes tostades, torradetes amb paté vegetal i un postre sorpresa!


 
els concerts a la Ramona comencen puntuals.
 
als concerts el preu de l'espectacle el decideix el propi espectador
 
 
...i a l'Acqua e Sale (joncar 17), a dos carrers de la sala, el diumenge 14 a partir de les 13:30h podeu escoltar a Xavi Maureta (veu) i Albert Bover (piano) i menjar unes magnífiques pizzes i plats italians!
 
Salut!
Pau Doménech
 
Espai de Creació - Amistat 14
Carrer Amistat n.14
Metro Poblenou
 
 
Twitter
Twitter
Sala Ramona
Sala Ramona
Instagram
Instagram
Copyright © 2014 Associcació Amistat 14, All rights reserved.
Rebeu aquista información peque us heu apuntat a la lista de distribució de la Sala Ramona i l'Espai de Creació Amistat 14

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo