FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES_Activitats

Si no visualitzeu aquest correu, cliqueu aquí.


Activitats de Nadal a la Fundació Antoni Tàpies
Si no visualitzeu aquesta imatge, aneu a:

http://www.fundaciotapies.org/blogs/zoom/files/2013/12/felicitació-nadal.jpg
"Un munt de llibres", el mercat cultural de la Fundació Antoni Tàpies on podreu trobar ofertes tot gaudint de bona música i una cervesa Moritz.
Un munt de llibres Mercat cultural
 
Dijous 18 de desembre de 2014, a partir de les 18.00 h i fins a les 22.00 h, la Fundació Antoni Tàpies i Moritz et conviden a "Un munt de llibres", un esdeveniment amb ofertes de llibres i catàlegs, cartells, roba i altres accessoris que tindrà lloc a l’Auditori de la Fundació, acompanyat de bona música i de beguda a càrrec de Cervesa Moritz.
 
 
Aquest Nadal, regaleu Tàpies Botiga
 
Aquestes festes, no us oblideu de passar per la llibreria-botiga de la Fundació Antoni Tàpies a l'hora de fer els vostres regals de Nadal. Hi trobareu un important fons de publicacions de i sobre Antoni Tàpies, així com les publicacions de la Fundació Antoni Tàpies editades amb motiu dels projectes que tenen lloc al museu des de 1990.

La llibreria-botiga de la Fundació també ofereix una sèrie d’articles de regal exclusius amb aplicacions de grafismes d’Antoni Tàpies; una selecció d’obra gràfica i cartells de l’artista; postals i articles de papereria amb dissenys de la Fundació.

· Catàleg complet de productes de la botiga.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo