FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES_PROPOSTES DESEMBRE 2014

Propostes 
Fundació Antoni Tàpies, mes de desembre de 2014

Susan Philipsz. You are not alone. Haus des Rundfunks, Berlin, 2011. Two-channel radio transmission. 31 minutes. © Fundació Antoni Tàpies, 2014.
Exposicions

Fins al 15 de febrer de 2015
Interval. Accions sonores
Amb Theo Burt, Hanne Darboven, Ainara Elgoibar, Brian Eno, Lluïsa Espigolé, Laia Estruch, EVOL, Jaume Ferrete, Raquel Friera, Nicoline van Harskamp, Tom Johnson, Susan Philipsz, Quim Pujol, Octavi Rumbau, Terre Thaemlitz i Erica Wise.
La condició de possibilitat d’Interval. Accions sonores és la Fundació Antoni Tàpies com a context d’escolta. I, a partir d’aquesta condició, planteja com a pregunta no només com sona la música al museu, sinó també com sona el museu. La proposta consta d’instal·lacions sonores, vídeos, conferències, concerts i un cicle de programes de ràdio. 

Fins al 15 de febrer de 2015

Antoni Tàpies. Col·lecció, # 9

La Fundació presenta una selecció renovada d’obres d’Antoni Tàpies pertanyents al fons de la Col·lecció. La mostra, que en aquesta ocasió es concentra als Espais A i B, inclou diferents moments creatius de l’artista des de la dècada de 1940 fins a l’actualitat, i il·lustra l’evolució de tipologies, tècniques i materials emprats per Tàpies. 


Activitats

Cada dimecres a les 17.00 h
Ràdio Interval | Emissions en directe
Amb una emissió en directe des de la Fundació Antoni Tàpies cada dimecres a les 17.00 h durant el període d’obertura de l’exposició, Ràdio Interval contindrà intervencions de tots els artistes presents a l’exposició Interval. Accions sonores. Els oients que vinguin a la Fundació tindran entrada lliure.
Dimarts 9 de desembre de 2014, a les 19.00 h
La Hie. Hommage à Raymond Roussel | Presentació

Joan Bofill-Amargós i la Fundació Antoni Tàpies us conviden a la presentació/col·loqui de l’obra audiovisual La Hie. Hommage à Raymond Roussel. Amb la participació de Miquel Barceló, Joan Bofill-Amargós, Arnau Puig, Hermes Salceda i Albert Serra.
 

Dijous 11 de desembre de 2014, a les 18.00 h
Super-libris | Llibres de bibliòfil del fons de la Col·lecció

Activitat exclusiva que permet veure de prop una selecció de llibres de bibliòfil d'Antoni Tàpies.
Cicle de tres sessions independents en què es combinarà una visita a la Biblioteca de la Fundació a càrrec de Glòria Domènech, directora de la Biblioteca, i una presentació de sis llibres de bibliòfil del fons de la Col·lecció a càrrec de Núria Homs, conservadora de la Fundació.  

Dissabte 13 de desembre de 2014, a les 17.00 h
 
So amunt, so avall | Activitat per a famílies

 

El so ens envolta. Encara que no veiem d’on ve, és aquí. Tanca els ulls. Fixa’t en tot allò que escoltes. Les coses sonen diferent quan hi pares atenció. El so pot dir-te coses. El so es pot emprar per a moltes coses...
Vine a passar-ho bé i aprèn a produir sons, escoltar-los, i gravar-los amb "So amunt, so avall", un taller lúdic d’aproximació sonora a l’exposició Interval. Accions sonores, impartit per Sons de Barcelona.
Activitat a càrrec de Sons de Barcelona, un projecte promogut pel Grup de Recerca en Tecnologia Musical de la Universitat Pompeu Fabra i la Fundació Phonos

Més informació

Dijous 18 de desembre de 2014, a les 18.00 h
 
Un munt de llibres | Mercat
La Fundació Antoni Tàpies i Moritz et conviden a "Un munt de llibres", un esdeveniment amb ofertes de llibres i catàlegs, així com cartells, samarretes i altres accessoris que tindrà lloc a la Fundació acompanyat de bona música i de beguda a càrrec de Cervesa Moritz. 
Calendari: dijous 18 de desembre de 2014, de les 18.00 a les 22.00 h. |Lloc: Fundació Antoni Tàpies, Barcelona. | Preu: Entrada gratuïta. | Es convida a una cervesa Moritz per una compra a partir de tres euros.
 
Dissabte 20 de desembre de 2014, a les 17.00 h
El joc de la néta de Francesc Simon | Activitat per a famílies
Visita-taller a la seu de la Fundació Antoni Tàpies orientada a descobrir-hi vestigis de l’antiga editorial Montaner i Simon. Durant la visita s’explicarà com els néts de Francesc Simon –un dels fundadors de l’editorial– passaven les tardes en aquesta fàbrica de llibres, i com la seva néta Anna Maria jugava amb les revistes del magatzem. L’activitat inclou un taller creatiu per a famílies. 

Dimarts, 30 de desembre de 2014, a les 11.00 h
Llibres segellats | Activitat per a nens i nenes
Visita-taller centrada en descobrir l'univers simbòlic d'Antoni Tàpies i la seva passió pel món del llibre. Els participants esbrinaran què és un ex-libris i n'elaboraran un de propi.
Fundació

Antoni Tàpies
ARAGÓ, 255 - 08007 BARCELONA
TEL.: +34 934 870 315
MUSEU@FTAPIES.COM
WWW.FUNDACIOTAPIES.ORG

HORARIS: DE DIMARTS A DIUMENGE DE 10 A 19H. DILLUNS TANCAT 
EXPOSICIONS | BIBLIOTECA | BOTIGA | LLOGUERS | AMICS

Segueix-nos a:
TwitterFacebookFacebookYoutubeYoutubeRSS Bloc Zoom

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo