FUNDACIÓ VILA CASAS_ESPAI VOLART


   
La Fundació Vila Casas celebra una nova trobada Opinió Quiral Art amb Gerard Fernández Rico

El filòsof, escriptor i periodista Josep Ramoneda torna a conduir aquest cicle de diàlegs entorn del procés creatiu

La Fundació Vila Casas té el plaer de convidar-vos a la propera sessió del cicle de converses Opinió Quiral Art, que tindrà lloc el dilluns 19 d'octubre a les 19 h. 

Emmarcat en un context d'actualitat cultural, Opinió Quiral Art va néixer amb l'objectiu d'atorgar visibilitat al treball dels artistes programats a l'agenda expositiva de la Fundació Vila Casas i afavorir la creació d'un espai comú de reflexió entorn de la pràctica artística i la seva recepció. 

Aquesta vegada, l’Espai Volart (C/Ausiàs Marc, 22) reunirà el filòsof, escriptor i periodista Josep Ramoneda amb el jove autor d’influx industrial Gerard Fernández Rico (Barcelona, 1977) –que presenta “(CH2 – CH2)n” fins al 13 de desembre– en un diàleg al voltant de l’art com a investigació de la matèria i l’objecte com a protagonista de la reflexió pictòrica. La comissària de l'exposició i directora d'art de la Fundació Vila Casas, Glòria Bosch, introduirà els ponents i clausurarà l'acte. 

L’activitat és d’aforament limitat. Us preguem que reserveu la vostra plaça al 93 4817980 o contacteu amb press@fundaciovilacasas.com



Per a més informació podeu contactar amb:

Natàlia Chocarro Bosom
Cap de Premsa i Comunicació i Adjunta a Direcció d'Art
Fundació Vila Casas
Tel. 93 4817980
c. Ausiàs Marc, 22. 08010 Barcelona
nchocarro@fundaciovilacasas.com


C/ Ausiàs Marc, 20. 08010 Barcelona · Tel. +(34) 93 481 79 80 · fundacio@fundaciovilacasas.com      © 2015 Fundació Vila Casas
Si no vol rebre més informació ni correus electrònics, o desitja bé revocar l'autorització concedida bé exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i/o oposició, pot fer-ho de manera gratuïta dirigint-se a la següent adreça de correu electrònic: fundacio@fundaciovilacasas.com o mitjançant carta escrita dirigida a l'adreça postal Ausiàs Marc, 20, pral. de Barcelona (08010); han de presentar en ambdós casos còpia del seu DNI. Així mateix, l'informem que FUNDACIÓ PRIVADA VILA CASAS ha adaptat les seves mesures de seguretat al que disposa el RD 994/1999, per evitar que les dades d'usuaris recollides s'alterin, perdin o es tractin o facin servir de manera no autoritzada o per altres persones, i s'obliga a complir el seu deure de secret i custòdia de les dades de caràcter personal.
Aquest missatge, i en el seu cas, qualsevol fitxer annex al mateix, pot contenir informació confidencial, sent pel seu ús exclusiu del destinatari, quedant prohibida la seva divulgació còpia o distribució a tercers sense l'autorització expressa del remitent.
Si vostè ha rebut aquest missatge erròniament, es demana que es notifiqui al remitent i procedeixi a la seva eliminació.
Gràcies per la seva col·laboració.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo