EART

21 + 11 =2 (T+E) = ART


BLANCblanc
muriel  miquel  alquimia

Divendres 23 d'octubre de 2015 
De 18:00 a 23:00h 
C/ Torrijos, 68
08012 BCN
Entrada lliure

21 + 11 = 2 (T + E) = ART és l'equació que dóna títol al projecte entre T Art Centre i EART, en el marc de col·laboracions Xarxaprod 2015.

Fruit d'un sorteig on es varen assignar els centres que col•laborarien entre sí, amb la intenció que l'atzar donés lloc a noves sinergies, es va posar en relació a Experimentem amb l'ART (número 11 del sorteig) amb T Art Centre (número 21 del sorteig), amb qui hem traçat conjuntament el marc d'aquesta col·laboració.

21 + 11 = 2 (T+ E) = ART consisteix en un intercanvi de residències que va tenir lloc el mes de juliol, amb les estades de Miquel García i Muriel Parra a Cal Cabrit. I la mostra audiovisual d'Alquímia del Sol VJ's amb música de Pidgins a EART. 


Us convidem a conèixer el procés de treball dels projectes, el proper divendres 23 d'octubre a partir de les 18:00h

18:00 Obertura de portes de la mostra dels processos de treball de:

Muriel Parra/ La negació de l'statement (o Exercicis per sadollar l'ànima)Materials de la recerca portada a terme durant l'estada a Cal Cabrit (cronologies, textos, fotografies i vídeos dels recitals performàtics).També ens convida a visitar el seu Taller 6 a la Residència EART per aprofundir en l'explicació del seu treball. http://misshaikuinthecity.blogspot.com.es/

Miquel García/ presenta un fragment del vídeo l'Assemblea 2.0 i apunts  del procés de treball realitzat durant la residència d'una setmana a Cal Cabrit. El projecte proposa un exercici de reflexió sobre la producció cultural a Barcelona. Miquel García va realitzar una assemblea amb 12 agents culturals de la ciutat escollits per un sistema de votació popular a través d'una web amb el mateix nom: laassembleadospuntzero.catwww.miquelgarcia.net

19:00 Presentació de les col·laboracions XarxaProd 2015 i visita a càrrec dels artistes Miquel Garcia i Muriel Parra.  Seguidament conversa sobre els projectes i el marc de col·laboració entre els dos centres. 

21:30 Mostra audiovisual d'Alquímia del Sol VJs amb música de   Pidgins. Col·lectiu de Creació Audiovisual dedicat a les videoprojeccions en directe.


Organitzen:
x prod            t art             eart
En el marc dels projectes de col·laboració Xarxaprod 2015

http://xarxaprod.net/
http://www.calcabrit.cat/
http://experimentem.org/

Col·labora: 
damm

Amb el suport de:        
logo generalitat        AJUNTAMENT


...............................................................................................................................................................

SPACE        
logo eart
Experimentem amb l'ART
20 anys en art i educació
Torrijos, 68  08012 Barcelona
932 171 877

www.experimentem.org


Segueix-nos a:
Facebook                  Twitter                  Youtube                Wordpress               Web

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo