MONESTIR POBLET_CONCERT

TARDOR AL MONESTIR DE POBLET

PAQUET DE CAP DE SETMANA. CONCERT D'ORGUE + ESTADA A L'HOSTATGERIA DE POBLET.

L'hostatgeria de Poblet li ofereix la possibilitat de gaudir del V Festival d'Orgue de Poblet i disfrutar d'una vetllada inoblidable amb una acústica excel.lent amb uns músics de reconegut prestigi internacional.
Vingui de cap de setmana i desconnecti assistint al concert d'orgue dins l'església major del Monestir, degusti el menú Cimbori al Restaurant Bosseria de l'Hostatgeria.
El paquet inclou l'allotjament, entrada al concert, sopar, esmorzar i entrada al Monestir.
El primer concert té lloc el dia 4 de novembre amb l'organista Giulia Ricci, interpretant peces de Bach, Böhm i Bruhns en l'orgue de tribuna, creat pensant precisament en aquest repertori.
El següent concert tindrà lloc el dia 18 de novembre a càrrec de Hanne Kuhlmann, actualment és l'organista titular de la catedral de Copenhaguen.
El darrer concert serà el dia 25 de novembre i tancarà el festival la japonesa Hatsumi Miura, artista resident de l'Auditori de Yokohama i professora a la Universitat d'aquesta ciutat.
Per informació i reserves: www.hostatgeria@poblet.cat

 
El passat 21 d'octubre va tenir lloc la segona visita temàtica feta i realitzada per uns dels guies del Monestir. Aquest cop vam parlar dels Panteons Reials. Qui hi ha enterrat? perquè hi estan enterrats? com eren originalment? com es va fer la restauració i moltes més curiosats van ser les explicades durant les dues hores que va durar la visita.
Si vols venir i fer alguna d'aquestes visites pots trucar-nos al 977/870089 Ext.275 i te'n informarem.
També ens pots seguir al Facebook, Twitter o bé Instagram.
La segona part de la visita va tenir lloc als mateixos panteons de l'església.
Copyright © 2017 Monestir de Poblet, All rights reserved.
Gastronomía i Cultura 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo