48H OPEN HOUS BARCELONA_FESTIVAL

 
 
 
 
 
 
   
  
   
 
La octava edició del festival d'arquitectura de Barcelona, serà els dies 21 i 22 d'Octubre de 2017. Un cap de setmana on obrirem els portes de la millor arquitectura de Barcelona!  
  
La pell és el nostre òrgan més extens, espai frontera amb el món i intercanviador de sensacions. La pell és un organisme viu que ens explica com som, des de les seves arrugues, tatuatges i taques. L’arquitectura és una espècie d’extensió de la pell, i, igual que el vestit, és el territori expandit de l'ésser, per protegir-se, expressar-se i relacionar-se amb l’exterior. 
 
PER SABER-NE MÉS
 
   
 
 
   
  
   
 
La octava edición del festival de arquitectura de Barcelona, será los días 21 y 22 de Octubre de 2017. ¡Un fin de semana donde abriremos los puertas de la mejor arquitectura de Barcelona! 
  
La piel es nuestro órgano más extenso, espacio frontera con el mundo e intercambiador de sensaciones. La piel es un organismo vivo que nos explica cómo somos, desde sus arrugas, tatuajes y manchas. La arquitectura es una especie de extensión de la piel, e, igual que el vestido, es el territorio expandido del ser, para protegerse, expresarse y relacionarse con el exterior. Piel y arquitectura son reguladores de temperaturas y humedad, y defiende de elementos agresores. 
 
PARA SABER MÁS
 
   
 
 
Podeu trobar més informació a la pàgina web al nostre facebook i twitter 
Moltes gràcies!
Associació Cultural 48H Open House Barcelona
Podéis encontrar más información en nuestra página web y en el nuestro facebook y twitter 
¡Muchas gracias!
Asociación Cultural 48H Open House Barcelona

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo