MAC CERDANYOLA_EXPOSICIÓ

View this email in your browser

Inauguració de l'exposició DEL VELL AL NOU / DEL NOU AL VELL


Aquesta exposició ens mostra el treball d'una dotzena d'artistes que plantegen una mirada diferent al patrimoni que ens arriba del passat i que va configurant la nostra memòria i la nostra identitat.

 A partir dels fragments que ens arriben anem construint un relat que ens ajuda a crear una identitat  i ens dóna pistes d’allò que volem ser a partir d’un ahir que hem construït des de l’avui. L’artista  forma part d’aquest entrellat que va creant  la nostra memòria, però al mateix temps, des de la seva mirada, pot ajudar-nos a posar en qüestió motius i raons que han fet una determinada memòria que ens configura.

L’exposició mostra diverses mirades d’artistes i teòrics que ens ajuden a qüestionar aquesta memòria utilitzada per tal d’anar construint una nova realitat. 
 
DEL VELL AL NOU / DEL NOU AL VELL
Exposició produïda conjuntament per Museu d’Art de Cerdanyola i Arts Santa MònicaMuseu d’Art de Cerdanyola 20 octubre – 31 gener 2017
Inauguració 20 octubre a les 20 h
 
US HI ESPEREM!!!
Copyright © 2017 Museu d'Art de Cerdanyola, All rights reserved.
Esteu rebent aquest correu perquè us heu apuntat a la nostra llista de distribució, si no en voleu rebre més responeu-lo amb la paraula "baixa".

Our mailing address is:
Museu d'Art de Cerdanyola
Sant Martí, 88
CerdanyolaBarcelona  08290
Spain

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo