LA LLOTJA_EXPOSICIÓ


El dijous 16 de març de 2017,s’inaugurarà a la Nau U, de la Seu de Sant Andreu de Llotja l’exposició: “Josep Subirats. Gravats”. L’exposició es podrà visitar fins al 24 d’abril.
 Josep Subirats i Samora va ser alumne de Llotja entre els anys 1926 i 1934, amb qualificacions d’excel•lent, i entre els seus mestres destaquen Fèlix Mestres i Ramon Calsina, professors de l'escola. 
Aquesta exposició ha estat organitzada per un altre ex-alumne del Conservatori de les Arts del Llibre de Llotja: Frederic Girós  qui ha estudiat les tècniques de gravat a la Seu  de Sant Andreu de Llotja els anys 2011, 2012 i 2013. El s'ha dedicat aquests darrers temps a restaurar i estampar aquests gravats en fusta (xilografies), 28 en total, que estaven en no gaires bones condicions, amb la intenció de donar-los a conèixer.
El Conservatori de les Arts del Llibre de Llotja, és una de les institucions educatives més importants de Catalunya en l’aprenentatge i perfeccionament de les tècniques de gravat. A la Seu de Sant Andreu funcionen els tallers de litografia, serigrafia, calcografia, tipografia i enquadernació. Les instal·lacions són de les millors a Europa.
A la inauguració assistiran també el galerista d’obra gràfica: Francesc Mestre i Marina Subirats, filla de Josep Subirats.
Dades practiques:

Títol: JOSEP SUBIRATS Gravats
 Dates:  16/03/2017  - 24/4 / 2017
Inauguració i vernissatge: 16 març a les 19 h
Horari: de dilluns a divendres de’ 11h a 13h i de 16h a 20h
Adreça: C. Pare Manyanet, 40. 08027 Barcelona
Com arribar: Metro L1: Fabra i Puig L5: Sagrera L9 L10 Onze de Setembre.
Renfe: Sant Andreu Arenal

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo