Imatge de l'activitat familiar Mirar amb les mans de la Fundació Antoni Tàpies.
Activitats | Setmana del 20 al 27 de març del 2017
Dilluns 20, dimarts 21 i dimecres 22 i dijous 23 de març del 2017, a les 15.30h.
Setmana intensiva de grups de treball, taules rodones, accions, My studio visit, Walking tour, performances i copes per a celebrar el Programa Públic 2013-2017 de BAR project.
Dimecres 22 de març del 2017, a les 19.00h. | Xerrada
Conferència a càrrec de l’artista Juan Luis Moraza al voltant de la noció del treball, analitzada i revisada a la llum de la seva pràctica artística. | Activitat gratuïta.
Divendres 24 de març de 2017, a les 18.00h. | Visita

Visita guiada a Antoni Tàpies. ObjectesVisita comentada a l'exposició Antoni Tàpies. Objectes. A càrrec de Glòria Moure, comissària d’exposicions i autora del llibre "Tàpies. Objetos del tiempo".
Diumenge 26 de març de 2017, a les 12h. | Taller i visita per a families
Mirar amb les mans
Visita dinamitzada i experiència creativa per a nenes i nens i els seus acompanyants a l'entorn de l’exposició "Antoni Tàpies. Objectes". Utilitzant tots els sentits, descobrirem la importància que per Antoni Tàpies tenien els objectes vells i quotidians.
Altres activitats recomanades
Dissabte 6 de maig de 2017, a les 11h. | Itinerari Lluís Domènech i Montaner
La Montaner i Simon. Una editorial amb història.
Visita comentada que té com a objectiu donar a conèixer la història de l’antiga editorial Montaner i Simon, obra de l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner, a través d’una visita a la Fundació Antoni Tàpies, antiga seu de l’editorial, i a dos edificis del mateix arquitecte que hi estan estretament lligats: el palau Montaner, ara seu de la delegació del govern de l’Estat espanyol a Catalunya, i la Casa Thomas, avui botiga de mobiliari de disseny Cubiñá. ExposicionsFins el 28 de maig de 2017Oriol Vilanova. Diumenge En aquest projecte per a la Fundació Antoni Tàpies, Oriol Vilanova desplega un sistema conjuntural que permetrà treure a la llum la quasi totalitat d'una col·lecció miscel·lània. Diumenge transformarà la Fundació Antoni Tàpies en un museu de totes les èpoques i àmbits geogràfics que turistes d'altres temps han compartit a través d'un format tan modest com és la carta postal.
A finals de la dècada de 1960, coincidint amb un increment del seu compromís polític, Antoni Tàpies va accentuar el treball amb objectes. Aquest interès, però, no era nou. Tàpies ja s’havia endinsat en el món dels objectes des de l’inici de les pintures matèriques. Els objectes de Tàpies eren extrets del seu entorn quotidià i l'artista els incorporava a la superfície del quadre o bé en feia assemblatges. Eren objectes comuns, com ara peces de roba o de mobiliari. El treball amb objectes va coincidir amb l'eclosió de l'art povera a Europa i del postminimalisme als Estats Units.
|
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada