FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES_ACTIVITATS

 
 

Propostes de la setmana 

Fundació Antoni Tàpies, Barcelona | Del 20 al 27 de març del 2017
Imatge de l'activitat familiar Mirar amb les mans de la Fundació Antoni Tàpies.

Activitats | Setmana del 20 al 27 de març del 2017 
 
Dilluns 20, dimarts 21 i dimecres 22 i dijous 23 de març del 2017, a les 15.30h.

BAR Simposi internacional: “Fer un programa públic”

Setmana intensiva de grups de treball, taules rodones, accions, My studio visitWalking tour, performances i copes per a celebrar el Programa Públic 2013-2017 de BAR project. 

 

Dimecres 22 de març del 2017, a les 19.00h. | Xerrada

Treball absolut

Conferència a càrrec de l’artista Juan Luis Moraza al voltant de la noció del treball, analitzada i revisada a la llum de la seva pràctica artística. | Activitat gratuïta.


Divendres 24 de març de 2017, a les 18.00h. | Visita

Visita guiada a Antoni Tàpies. Objectes

Visita comentada a l'exposició Antoni Tàpies. Objectes. A càrrec de Glòria Moure, comissària d’exposicions i autora del llibre "Tàpies. Objetos del tiempo".
 

Diumenge 26 de març de 2017, a les 12h. | Taller i visita per a families

Mirar amb les mans
Visita dinamitzada i experiència creativa per a nenes i nens i els seus acompanyants a l'entorn de l’exposició "Antoni Tàpies. Objectes". Utilitzant tots els sentits, descobrirem la importància que per Antoni Tàpies tenien els objectes vells i quotidians. 

 
Altres activitats recomanades
 
Dissabte 6 de maig de 2017, a les 11h. | Itinerari Lluís Domènech i Montaner

La Montaner i Simon. Una editorial amb història.
Visita comentada que té com a objectiu donar a conèixer la història de l’antiga editorial Montaner i Simon, obra de l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner, a través d’una visita a la Fundació Antoni Tàpies, antiga seu de l’editorial, i a dos edificis del mateix arquitecte que hi estan estretament lligats: el palau Montaner, ara seu de la delegació del govern de l’Estat espanyol a Catalunya, i la Casa Thomas, avui botiga de mobiliari de disseny Cubiñá. 


Exposicions

Fins el 28 de maig de 2017
Oriol Vilanova. Diumenge

En aquest projecte per a la Fundació Antoni Tàpies, Oriol Vilanova desplega un sistema conjuntural que permetrà treure a la llum la quasi totalitat d'una col·lecció miscel·lània. Diumenge transformarà la Fundació Antoni Tàpies en un museu de totes les èpoques i àmbits geogràfics que turistes d'altres temps han compartit a través d'un format tan modest com és la carta postal. 
 
Fins el 25 de setembre de 2017 
Antoni Tàpies. Objectes
A finals de la dècada de 1960, coincidint amb un increment del seu compromís polític, Antoni Tàpies va accentuar el treball amb objectes. Aquest interès, però, no era nou. Tàpies ja s’havia endinsat en el món dels objectes des de l’inici de les pintures matèriques. Els objectes de Tàpies eren extrets del seu entorn quotidià i l'artista els incorporava a la superfície del quadre o bé en feia assemblatges. Eren objectes comuns, com ara peces de roba o de mobiliari. El treball amb objectes va coincidir amb l'eclosió de l'​art povera a Europa i del postminimalisme als Estats Units.  
 
 
 
 
 
 
     Patrocinadors institucionals: 
     
     Amb la col·laboració de:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo