ARTS SANTA MÒNICA_EXPOSICIÓ

INGRÀVID A L’ARTS SANTA MÒNICA

10 de setembre de 2016




PROGRAMA

19.30h: Inauguració exposició guanyadors convocatòria
20.30 h: Sopar a la terrassa
22.00 h: Concert de les paraules, amb Josep Pedrals i Gerard Valverde. Una producció de Tantàgora amb Playmodes en el marc del Flic Festival
22.45 h Inside the Black box, d’Yro&SATI


Exposició dels projectes guanyadors
3a. Convocatòria per a artistes multidisciplinaris Ingràvid-Arts Santa Mònica

La tercera edició d’Ingràvid a Barcelona vol fer palesa la fòrmula Ingràvid, que tracta de connectar sectors socials, laborals i econòmics a través de la creativitat i la producció artística. Fa gairebé una dècada que incorporem en els processos de producció a persones alienes a la creació i al sector cultural. Aquest sistema procura, per una banda, que el treball artístic es fixi l’objectiu d’establir certa finalitat crítica o pràctica, aportant resultats que la ciutadania pugui fer seus; i per altra, que qui viu la cultura com un oci també hi vegi un ús social.

Del 10 al 25 de setembre

Projectes guanyadors
Diagnosticant alcoholisme de Marc Canet i Varvara Guljajeva
Land of Speculation de Sergi Selvas
All You Need es Hate de Manoli Mansilla


Concert de les paraules (30’) amb Josep Pedrals i Gerard Valverde
Una producció de Tantàgora amb Playmodes en el marc del Flic Festival
Performance poètica audiovisual per a tots els públics. Josep Pedrals ens fa viatjar per paisatges sonors i visuals, on la seva veu es transforma en il·lustracions abstractes. Les paraules esdevenen composicions tipogràfiques, pinzellades expressionistes o pintures de geometria abstracta, en un viatge a través de les relacions entre el llenguatge, la forma i el color.


Inside The Black Box (40’) Yro&SATI
Una pel·lícula sci-fi es munta en directe. Els francesos Yro&SATI manipulen objectes i interpreten música electrònica per donar-li forma. Escultures de llum, dissenys de moaré i origamis creen paisatges habitats per personatges inesperats. Les composicions d’ambient electrònic es complementen amb les imatges monocromàtiques d’aquesta pel·lícula atemporal.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo