FUNDACIÓ SETBA_AGENDA

Si no veus correctament aquest missatge clica AQUÍ

AGENDA NOVEMBRE 2015

SETBA JOVE 2015
16 SETEMBRE - 21 NOVEMBRE
Col·lectiva de joves artistes, menors de 30 anys, que per vuitè any consecutiu organitza la Fundació Setba amb la intenció de donar veu a les joves promeses del nostre art contemporani.

En aquesta edició comptem amb el supost de la Col·lecció Bassat i la col·lecció olorVISUAL. I col·laborem de nou amb La Massana i la Facultat de Belles Arts de la UB, amb Diàlegs Iniciàtics.

 
EXPOSICIÓ NATURA ÉSCULTURA 2015
17 OCTUBRE - 21 NOVEMBRE
LLOC: MUSEU COMARCAL DE MANRESA
Per primer any, el Museu Comarcal de Manresa acull l’exposició de les obres del projecte Natura ésCultura, destinat a persones que conviuen amb transtorns mentals.

Paral·lelament podreu veure el reportatge que han gravat els mateixos participants, durant la seva estada  a CACiS i a Cal Gras.

 
DOCUMENTAL DE LA VANGUARDIA AL SIDECAR
DIJOUS 12 DE NOVEMBRE A LES 18H
LLOC: CINEMES MALDÀ
En el marc del projecte La memòria de la plaça, que vol recuperar la història i els records sobre la Plaça Reial de Barcelona i la seva gent, presentem el documental De la Vanguardia al Sidecar. Una obra de Morrosko Vila-San-Juan, per la qual comptem amb la col·laboració de TVE.

La projecció tindrà lloc als Cinemes Maldà de Barcelona i serà l'acte teloner de l'exposició La màgia de la Reial. Entrada lliure, preguem confirmar assistència.

 
LA MÀGIA DE LA REIAL
26 NOVEMBRE - 30 GENER
Cada mes de novembre ens endinsem en el passat de la Plaça Reial, per descobrir-ne la història d'un dels establiments, personatges i records que perduren en la memòria col·lectiva.

Enguany, volem descobrir-vos la història d'un enllustrador de sabates que es va convertir en un dels mags de més prestigi d'Europa. Aquesta és la història de Fructuós Canonge.

 

DE L'OMBRA A LA LLUM
5 OCTUBRE - 25 NOVEMBRE

Per tercer any consecutiu, la Fundació Setba organitza un taller artístic per a dones que han patit violència masclista. Enguany, l'activitat anirà a càrrec del terapeuta Ventura Camacho i se centrarà en la fotografia. 
 

FUNDACIONS EN OBERT: LA MÀGIA DE LA REIAL
DIJOUS 26 DE NOVEMBRE A LES 12H
LLOC: FUNDACIÓ SETBA, PLAÇA REIAL
En el marc del cicle que hem organitzat conjuntament des de Fundacions en Obert, us oferim una visita guiada de la mà de Xavier Theros, per descobrir la història de la plaça durant el segle XIX i la figura de Fructuós Canonge, conegut com "el Merlí espanyol". La ruta serà a peu i tindrà una durada de 90 minuts.

El cicle proposa una visita guiada a cadascuna de les fundacions que integren Fundacions en Obert, els dissabtes dels mesos d'octubre i novembre. Les visites tenen un cost simbòlic d'1€ i cal fer reserva prèvia. Podeu veure totes les propostes aquí.
  Tots els beneficis es destinen a projectes solidaris de la Fundació Setba. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pàgina Web
Pàgina Web
Plaça Reial 10, 1er 2a (08002) Barcelona · Tel. 93 481 36 96 · info@fundaciosetba.org 

Copyright © 2015 Fundació Setba, Tots els drets reservats.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo