MUSEU MARÍTIM_BUTLLETÍ


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 101: del 28 d'octubre a l'11 de novembre

III Jornada sobre la fotografia

El 4 de novembre tindrà lloc a l'MMB la cita bianual sobre fotografia, adreçada especialment als professionals que treballen en museus, arxius i biblioteques.





Introducció a la carta nàutica

L'MMB ha organitzat un curs de sis hores que té com a objectiu introduir els principis bàsics de la navegació quan es té la costa a la vista i, per tant, es pot treballar amb la carta. Reconeixerem l’escala, la topografia general, la declinació magnètica, farem rumbs i distàncies, i simulacions. 13 i 14 de novembre. Inscripcions a la web!




100 anys de l'Arma Submarina

Enguany es commemora el centenari de la creació de l’Arma Submarina a Espanya. Per celebrar-ho, l’Armada Espanyola ha preparat una petita exposició itinerant que recull els trets fonamentals d’aquesta història. L'MMB acull aquesta exposició i la complementa amb objectes i documents de les seves col·leccions relacionats amb aquesta aventura submarina.





Raval(s)

L'MMB se suma a la celebració del festival Raval(s) que tindrà lloc del 12 al 15 de novembre. Dins de l’extens programa del festival, l’MMB organitza conjuntament amb l’Escola de Música i JPG, un concert dels cors de les escoles del Raval i del Besòs. A més, s’han programat visites guiades a l’exposició 7 vaixells, 7 històries, i els jardins del Baluard i la porta de Santa Madrona estaran oberts el diumenge 15 de novembre al matí.




Visita el nostre Instragram!

Aquesta setmana tenim preparada una sorpresa molt especial a Instagram, gràcies a la col·laboració de @VisitBarcelona i @BarcelonaCitizen. Si us agrada la fotografia, esteu ben atents! Podreu participar en un concurs i optar a premis. 




Activitats familiars a l'MMB

Si voleu passar una estona en família, us proposem diverses activitats per als matins dels diumenges. L'1 de novembre us proposem una sessió al planetari del Museu que us acostarà als planetes i constel·lacions, i el taller vaixell de joguina, on els nens faran un vaixell pirata que després podran fer navegar. El diumenge 8 de novembre us esperem per fer un recorregut per les Drassanes, amb la visita teatralitzada Drassanes: històries de vida.

 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - informacio@mmb.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo