FESTIVAL 48H OPEN HOUSE BARCELONA

Festival 48h Open House Barcelona

22 Octubre 2015

Hola Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya

La sisena edició del festival d'arquitectura de Barcelona, serà els dies 24 i 25 d'Octubre de 2015.

PERSONES, ARQUITECTURA, URBANISME és el fil conductor i lema del festival d’enguany, tres paraules que recullen i descriuen les relacions i els processos constructius de les ciutats. Amb aquest lema celebrem les més de 50.000 PERSONES que van reivindicar que l’arquitectura és cultura, participant en la descoberta de l’ARQUITECTURA i L’URBANISME de la passada edició!
PERSONES: 1.200 voluntaris fan possible l’Open House, una iniciativa sense ànim de lucre de l’Associació 48H Open House Barcelona.
Enguany, Gran OpenExtra, una activitat amb la gent gran, ajudarà a valorar alhora els voluntaris més grans i la complexitat de la realitat social i tipològica dels habitatges amb serveis on viuen.
La programació del 48h Open House BCN 2015 es desenvolupa en quatre ubicacions: a tots els districtes de Barcelona, a Vilassar de Dalt (per segona vegada), a Santa Coloma de Gramenet, (per tercera vegada consecutiva) i a Sant Joan Despí (per primera vegada, ja que és la ciutat convidada d’aquest 2015).
Les activitats programades us permetran conèixer més de 200 creadors diferents. Redescobrireu Josep Maria Jujol endinsant-vos en la seva obra a Barcelona i Sant Joan Despí, ciutat d’on va ser arquitecte municipal; coneixereu Josep M. Pericas i Rafael Masó, autors de Torribera, a Santa Coloma de Gramenet, el millor conjunt noucentista català, i revisitareu Rafael Guastavino al Teatre de La Massa, de Vilassar de Dalt.
La nova secció del festival és Open Infraestructures, que us convida a visitar infraestructures imprescindibles per a la nostra vida. Són espais de gran impacte URBANÍSTIC, planificats amb molta antelació i que incideixen molt directament en la qualitat de vida de les persones. Apunteu-vos a les visites i al primer itinerari Open Infraestructures!
En l’àmbit del medi ambient, ens cal seguir fent passos per garantir la sostenibilitat de la nostra ARQUITECTURA. Open Green és la secció que explica i promou l’arquitectura que busca optimitzar els recursos naturals, de tal manera que es minimitza l’impacte ambiental dels edificis sobre el medi ambient i els seus habitants.
Per participar en una de les festes culturals més importants de la ciutat, només heu de travessar el llindar i entrar a diferents espais per gaudir d’alguna de les 200 experiències arquitectòniques que us oferim. Escolteu les explicacions i participeu en les activitats pensades per entendre materials, funcions i usos diversos de l’arquitectura.
Benvinguts a la sisena edició del festival més tafaner, el que us permet alhora descobrir el paisatge metropolità i identificar-vos-hi!
Podeu trobar més informació al web i al nostre facebook i twitter 
Moltes gràcies i fins ben aviat!



D'acord amb la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l'Associació Cultural 48h Open House Barcelona garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal. Podeu exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment. Si no tenim cap comunicació, les dades romandran en la nostra base de dades.
Esborrar subscripció  





Hola Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya

La sexta edición del festival de arquitectura de Barcelona, tendrá lugar los días  24 y 25 de Octubre de 2015.

PERSONAS, ARQUITECTURA, URBANISMO es el hilo conductor y lema del festival de este año, tres palabras que recogen y describen las relaciones y los procesos constructivos de las ciudades. Con este lema celebramos las más de 50.000 PERSONAS que reivindicaron que la arquitectura es cultura, participando en el descubrimiento de la ARQUITECTURA y El URBANISMO de la pasada edición! PERSONAS: 1.200 voluntarios hacen posible el Open House, una iniciativa sin ánimo de lucro de la Asociación 48H Open House Barcelona.
Este año, Gran OpenExtra, una actividad con la gente mayor, ayudará a valorar a la vez los voluntarios mayores y la complejidad de la realidad social y tipológica de las viviendas con servicios donde viven.
La programación del 48h Open House BCN 2015 se desarrolla en cuatro ubicaciones: en todos los distritos de Barcelona, en Vilassar de Dalt (por segunda vez), en Santa Coloma de Gramenet, (por tercera vez consecutiva) y en Sant Joan Despí (por primera vez, puesto que es la ciudad invitada de este 2015).
Las actividades programadas os permitirán conocer más de 200 creadores diferentes. Redescubriréis Josep Maria Jujol adentrándonos en su obra de Barcelona y Sant Joan Despí, ciudad de donde fue arquitecto municipal; conoceréis a Josep M. Pericas y Rafael Masó, autores de Torribera, en Santa Coloma de Gramenet, el mejor conjunto noucentista catalán, y re-visitareis Rafael Guastavino en el Teatro de La Masa, de Vilassar de Dalt.
La nueva sección del festival es Open Infraestructuras, que os invita a visitar infraestructuras imprescindibles para nuestra vida. Son espacios de gran impacto URBANÍSTICO, planificados con mucha antelación y que inciden muy directamente en la calidad de vida de las personas. ¡Apuntaos a las visitas y al primer itinerario Open Infraestructuras!
En el ámbito del medio ambiente, seguimos haciendo pasos para garantizar la sostenibilidad de nuestra ARQUITECTURA. Open Green es la sección que explica y promueve la arquitectura que busca optimizar los recursos naturales, de tal manera que se minimiza el impacto ambiental de los edificios sobre el medio ambiente y sus habitantes.
Para participar en una de las fiestas culturales más importantes de la ciudad, sólo tenéis que atravesar el umbral y entrar en los diferentes espacios para disfrutar de alguna de las 200 experiencias arquitectónicas que os ofrecemos. Escucháis las explicaciones y participáis en las actividades pensadas para entender materiales, funciones y usos diversos de la arquitectura. 
¡Bienvenidos a la sexta edición del festival más mirón, el que os permite a la vez descubrir el paisaje metropolitano e identificaros! 
Más información en la web y en las redes sociales facebook i twitter 
¡Muchas gracias y hasta pronto!

Asociación Cultural 48H Open House Barcelona

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo