MUSEU MARÍTIM_BUTLLETÍ


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 98: del 17 al 30 de setembre

Bikondoa. El cementiri marí 

L'MMB presenta les obres de l'artista basc Alfredo Bikondoa, en la que ret homenatge al poeta francès Paul Valéry. A partir del 23 de setembre, a les Naus de les Drassanes. 





Festes de La Mercè 2015


Com cada any l'MMB se suma a la celebració de les Festes de La Mercè. Del 20 al 23 de setembre podeu visitar la mostra de gegants, gegantons i nans dels diferents barris de la ciutat, a la sala Marquès de Comillas. I el dimecres 24 el Museu farà una jornada de portes obertes al seu edifici, exposicions temporals i al pailebot Santa Eulàlia.





Memòria de Responsabilitat Social Corporativa


L’MMB ha publicat la seva memòria de Responsabilitat Social Corporativa 2013-2014, que fa balanç dels tres àmbits de la responsabilitat social: l’econòmic, el social i el mediambiental. La Memòria s’ha elaborat seguint els paràmetres de la Guia G4 del Global Reporting Initiative, publicada on-line en un format versàtil, interactiu i més accessible.





Activitats familiars a l'MMB


Si voleu passar una estona en família, us proposem diverses activitats per als matins dels diumenges. El 20 de setembre us proposem el Taller de vaixell de joguina i Viatge al fons del mar en batiscaf. El 27 de setembre podreu gaudir d'una sessió al planetari amb Viatge amb el Beagle: la selecció natural i l'Acadèmia Pirata. Per a més informació sobre preus i horaris consulteu el nostre web.





Últims dies per visitar Diari de viatge


Diumenge 27 de setembre finalitza l’exposició de  l’obra de Sofia Isus, Diari de viatge, una sèrie d’aquarel·les espontànies i evocadores, fruit de diversos viatges en vaixell recalant a ports de tot el món. També finalitza la mostra Extensió d’aigua salada, el projecte de Mònica Roselló En RESiDÈNCiA a l’Institut Joan Boscà. Aprofiteu aquests dies per veure-les!





V Jornada de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana


La Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana organitza en col·laboració amb l'MMB una jornada destinada a la formació i a l’actualització dels coneixements i les habilitats dels professionals dels museus i de totes aquelles persones interessades. La jornada d’enguany aborda el tema de la documentació de col·leccions, i se celebrarà l'1 d'octubre a Palamós.




El cel de tardor


L'MMB torna a oferir l'activitat Els cels de les estacions, cicle de xerrades al nostre planetari digital que us ajudarà a conèixer com és el cel de l’hemisferi nord en cada una de les estacions de l’any. Es donaran a conèixer conceptes d’astronomia vinculats a la navegació. La propera sessió del cicle tindrà lloc el 18 de setembre i estarà dedicada al cel de tardor. Inscripcions al nostre web.





Nou vídeo a Youtube!


Sis estudiants universitaris han realitzat un short-film sobre la rèplica de la Galera Reial de l’MMB. La filmació mostra les característques d’aquest tipus d'embarcació de guerra, amb les explicacions d’Enric Garcia, cap l’Àrea de gestió de col·leccions i del coneixement del museu.


 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - informacio@mmb.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo