FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES_PORTES OBERTES PER LA MERCÈ

Portes obertes per La Mercè
Fundació Antoni Tàpies, Barcelona | 24 de Setembre de 2015
Antoni Tàpies. Blanc, negre i vernís. 1985. © Fundació Antoni Tàpies, 2015.
Mercè 2015

Dijous 24 de setembre de 2015, durant tot el dia.
Portes obertes i visites guiades amb
motiu de La Mercè 
La Fundació Antoni Tàpies ofereix una jornada de portes obertes amb motiu de la festivitat de la Mercè, patrona de Barcelona. Els visitants podran accedir gratuïtament a l’exposició Tàpies. Col·lecció d’artista
Les visites comentades gratuïtes tindran lloc el mateix dijous 24 de setembre de 2015, a les 17.00 i a les 18.00h. Durada: 1h. | Preu: gratuït. Places limitades. No cal fer reserva prèvia. Inscripcions per ordre d’arribada.
Exposició

Fins al 10 de gener de 2016
Tàpies. Col·lecció d'artista

La mostra ofereix una mirada a la col·lecció privada d'Antoni Tàpies, amb obres d'art modern occidental (Paul Klee, Joan Miró, Kurt Schwitters, Vassili Kandinski, Max Ernst, Marcel Duchamp, Franz Kline, Jackson Pollock, Jean Dubuffet, Willem de Kooning, Sam Francis i Robert Motherwell, entre d’altres) i del mateix artista. 
L'exposició va acompanyada de la projecció del documental inèdit de Maria Lluïsa Borràs Antoni Tàpies, realitzat el 1981, amb música de Josep Maria Mestres Quadreny. El documental, concebut com un Fotoscop sonor, fa un repàs per l’obra de l’artista i els seus referents artístics, literaris i culturals, i el context històric i personal.
Llibreria
Mostra d'obra gràfica d'Antoni Tàpies
La Llibreria de la Fundació ofereix una mostra d'obra gràfica d'Antoni Tàpies a la venda. 
     

Si desitja deixar de rebre els comunicats digitals o desitja canviar les seves dades, cliqui aquí.

Les seves dades personals són tractades de manera confidencial, en conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo