FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES_SETEMBRE 2015

Propostes
Fundació Antoni Tàpies, Barcelona | Setembre de 2015
Imatge de sala de l'exposició Tàpies. Col·lecció d'artista a la Fundació Antoni Tàpies. © Fundació Antoni Tàpies, 2015.

Exposicions

Fins al 10 de gener de 2016
Tàpies. Col·lecció d'artista

L'exposició ofereix una mirada a la col·lecció privada d'Antoni Tàpies, amb obres d'art modern occidental (Paul Klee, Joan Miró, Kurt Schwitters, Vassili Kandinski, Max Ernst, Marcel Duchamp, Franz Kline, Jackson Pollock, Jean Dubuffet, Willem de Kooning, Sam Francis i Robert Motherwell, entre d’altres) i del mateix artista. 
La mostra va acompanyada de la projecció del documental inèdit de Maria Lluïsa Borràs Antoni Tàpies, realitzat el 1981, amb música de Josep Maria Mestres Quadreny. El documental, concebut com un Fotoscop sonor, fa un repàs per l’obra de l’artista i els seus referents artístics, literaris i culturals, i el context històric i personal.
Activitats

Dijous 24 de setembre de 2015
Jornada de portes obertes amb motiu 
de les Festes de la Mercè 2015
La Fundació Antoni Tàpies obre les seves portes a tots els barcelonins que vulguin visitar el museu i  l'exposició  en curs: Tàpies. Col·lecció d'artista.


Dimecres 30 de setembre de 2015, a les 18.00 h
Presentació del programa d'activitats
per a públic escolar

Presentació del programa d'activitats per a públic escolar de la Fundació Antoni Tàpies en una activitat exclusiva per a professors. 
A l'apartat d'educació del web de la Fundació es poden consultar les activitats dirigides a alumnes de totes les edats, des d'Educació Infantil fins a estudis universitaris, així com visites i cursos específicament orientats al professorat. 





Llibreria
Mostra d'obra gràfica d'Antoni Tàpies
La Llibreria de la Fundació ofereix una mostra d'obra gràfica d'Antoni Tàpies a la venda. 


Twitter    FacebookFacebook   YoutubeYoutube   RSS   Blog
     






         


Si desitja deixar de rebre els comunicats digitals o desitja canviar les seves dades, cliqui aquí. Les seves dades personals són tractades de manera confidencial, en conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo