FACULTAT DE BELLES ARTS_SENSE TÍTOL 2015

La Facultat de Belles Arts es complau en convidar-vos a l’EXPOSICIÓ

SENSE TÍTOL 2015
Selecció dels Treballs Fi de Grau realitzats per l'alumnat de la Facultat de Belles Arts



INAUGURACIÓ
Dilluns, 28 de setembre de 2015 a les 13h
als Jardins de l’Edifici Menjadors

CLOENDA
Divendres, 2 d’octubre de 2015 a les 15h


Sense Títol 2015 manté per catorzè any consecutiu la tradició de mostrar una selecció qualificada de la darrera promoció d'alumnes de la Facultat de Belles Arts.
Aquesta mostra reuneix inquietuds, recerques i exploracions en els llenguatges de l'art que cada alumne ha desenvolupat en el tram final dels seus estudis de grau, fent un ús obert i polivalent dels mitjans emprats per posar en diàleg reflexions i inquietuds intel·lectuals de darrera hora, fins a convertir-les en les remarcables propostes que presentem.
Els espais expositius del centre acullen el degree show, que es desplega en tot l'àmbit de la facultat i configura, així, una extensa mostra amb obres que han estat escollides pels mateixos professors dels alumnes que van finalitzar els estudis el curs passat, com una manera de destacar-ne els millors treballs i de donar-los a conèixer en un context acurat. 
El fons patrimonial de la UB, PATRIM, es nodreix de les adquisicions escollides entre les obres exposades.
Coordinada pel Vicedeganat de Cultura, amb la implicació de tots els Departaments, l'exposició de final de grau constitueix l'eix d'una sèrie d'activitats culturals que hi giren al voltant, amb la finalitat de promoure un inici de curs actiu i una aportació d'interès pel sector cultural de la ciutat.
Amb aquesta àmplia posada en escena dels joves creadors, la Facultat s'obre un cop més a la ciutat per estimular la seva projecció social, per facilitar el contacte entre els artistes acabats de graduar en Belles Arts i el món artístic i professional, en definitiva, iniciar la seva trajectòria entre la comunitat artística de Barcelona.



Més informació: [+]


Vicedeganat de Cultura 
Facultat de Belles Arts

C/Pau Gargallo nº4
08028 Barcelona
Tel. +34 93 403 92 86

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo