TRIBUNA ARQUEOLÒGICA_CICLE






Benvolgudes/benvolguts,

Us fem a mans el nou programa de la Tribuna d’Arqueologia 2016-2017, el cicle de conferències que organitza el Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, on es presenten les intervencions arqueològiques i paleontològiques actuals més significatives i altres temes d’actualitat del sector de l’arqueologia i paleontologia a Catalunya. Aquest any estan previstes 18 conferències que es podran seguir en directe per vídeostreaming.

El cicle començarà el proper 2 de novembre, amb la conferència: “El poblament prehistòric als Aspres de Noguera: perspectives de futur després de quinze anys de treballs arqueològics al Prepirineu de Lleida”, a càrrec de Jorge Martínez, Miquel Roy i Rafael Mora, i moderada per Carme Alòs. Obrirà la sessió Jusèp Boya, director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni.

Us recordem que podeu accedir a tota la informació d’edicions passades i del nou cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia, i també d’altres novetats i continguts del món de l’arqueologia i paleontologia a Catalunya i arreu, a través de la pàgina web Tribuna d’Arqueologia.

Desitgem que el programa sigui del vostre interès, esperem comptar amb la vostra assistència.

Cordialment,


Maite Miró
Cap del Servei d’Arqueologia i Paleontologia



Recordeu que us podeu subscriure per rebre totes les novetats del web amb aquest formulari

Tribuna d’Arqueologia
Servei d’Arqueologia i Paleontologia
Telèfon: 93 554 73 80








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo