MAC_APP

El MAC al Visitmuseum! 
View this email in your browser

El MAC ja és al Visitmuseum, l'app gratuïta dels museus catalans


El principal atractiu d’aquesta aplicació és oferir un recorregut pel patrimoni museístic català que permeti descobrir diferents equipaments del territori. Actualment disposa de 156 equipaments i més de 1.300 peces traduïdes a idiomes (català, castellà, anglès, francès i aranès).

Visitmuseum ofereix una breu presentació del museu i de les seves extensions, un recorregut pels principals àmbits i una mirada detallada a alguns dels objectes més destacats. També presenta les informacions pràctiques per a la visita i els enllaços per saber-ne més o poder compartir l’experiència a les xarxes socials.

Pot ser utilitzada mitjançant dispositius mòbils Android o iOS. Un dels principals avantatges és que l’aplicació es pot descarregar i usar sense connexió a Internet. També es pot consultar a través del web dissenyat per adaptar-se a les dimensions de la pantalla de l’aparell.
Visita la web de Visitmuseum 
Copyright © 2016 Museu d'Art de Cerdanyola, All rights reserved.
Esteu rebent aquest correu perquè us heu apuntat a la nostra llista de distribució, si no en voleu rebre més responeu-lo amb la paraula "baixa".

Our mailing address is:
Museu d'Art de Cerdanyola
Sant Martí, 88
CerdanyolaBarcelona 08290
Spain

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo