MUSEU MARÍTIM_BUTLLETÍ


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 123: del 20 d'octubre al 2 de novembre de 2016

Fills de l'oceà

L'MMB aposta de nou per la fotografia en aquesta mostra que ret homenatge a la gent del mar. El fotògraf Javier Teniente ha documentat la forma de vida de comunitats d'arreu del món que tenen la pesca com a principal mitjà de supervivència. La inauguració tindrà lloc el dimecres 26 d'octubre, a les 19 h.





VI Jornada de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana


La Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana organitza en col·laboració amb l'MMB una jornada destinada a la formació i a l’actualització dels coneixements i les habilitats dels professionals dels museus i de totes aquelles persones interessades. La jornada d’enguany aborda el tema de com millorar la comunicació que els museus fem de les nostres activitats i serveis. La jornada tindrà lloc el 24 de novembre, a l'MMB. Gratuïta. Inscripció oberta.





Maridatges marítims. Històries i licors


L'MMB organitza aquest cicle de xerrades sobre història marítima amb la col·laboració del grup editorial Sàpiens. En cadascuna de les quatre sessions es maridaran esdeveniments històrics amb begudes, de les quals se n'oferirà un tast. La segona xerrada anirà a càrrec de Javier Laviña, professor d'Història d'Amèrica a la UB, i tractarà sobre les conquestes dels imperis Inca i Asteca per part de l'Imperi hispànic. Dijous 3 de novembre, a les 19.30 h. Tast de pisco sour (Perú). Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. 





Activitats de diumenge a l'MMB


Tots els diumenges de mes us oferim propostes matinals per gaudir en família. El proper 23 d'octubre no us podeu perdre l'activitat Viatge al fons del mar en batiscaf, per conèixer el fons del mar sense mullar‑se!. Amb un conte com a fil conductor i amb els diferents aparells del planetari digital del Museu, se simularà una davallada per l’aigua en un batiscaf per anar veient els animals que viuen en aquest hàbitat. Entra al nostre web i compra les teves entrades!





Taller de fotografia: Barcelona desperta


L'MMB ha organitzat un nou taller de fotografia en el que tindreu la oportunitat de practicar la tècnica fotogràfica en el moment en el que es fa de dia. Quan surt el sol, la ciutat desperta i la llum del dia ens ofereix escenaris i composicions fotogràfiques molt riques. El curs s'estructura en una part teòrica i una de pràctica, que es realitzarà a bord d'una embarcació tradicional del Museu. Són necessaris coneixements bàsics de fotografia. Diumenge 6 de novembre. Inscripcions al nostre web.





Exposicions temporals a l'MMB


Us volem recomanar algunes de les nostres exposicions...
Vaixells de joguina (1870-1939), una mostra que posa en valor la joguina com a document històric i que us transportarà al món dels infants de fa més d'un segle. L'exposició semipermanent 7 vaixells, 7 històries us permetrà navegar a través de part de les col·leccions del Museu, amb els vaixells com a protagonistes. Al nostre web hi trobareu informació detallada de totes les nostres exposicions.





L'MMB guardonat en els Premis Solidaris ONCE 2016


L’MMB ha estat guardonat en l’edició dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2016, en la categoria d’Administració Pública. El Museu ha estat guardonat atesa la gran implicació en l’accessibilitat en totes les exposicions i activitats que realitza, afavorint sempre la participació de persones amb discapacitat. Aquests premis tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d'influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l'autonomia personal i l'accessibilitat universal. 





La Fundació Tot Raval guardonada Ramblista d'Honor 2016


L'Associació Amics de la Rambla ha atorgat a la Fundació Tot Raval, de la que el Museu Marítim de Barcelona en té la presidència, el guardó Ramblista d'Honor 2016 en reconeixement a la seva tasca en favor del barri del Raval i el seu esforç per aconseguir la millora de la qualitat de vida dels seus veïns. En l'edició d'aquest any també han estat guardonats l'empresari John Hoffman, el dibuixant Francisco Ibáñez i Las Golondrinas. L'acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el dimecres 20 d'octubre, a les 18 h, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.


 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - informacio@mmb.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo