AMICS DE LES ARTS_CENTRE CULTURAL DE TERRASSA_EXPOSICIÓ

AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS es complau en convidar-vos a la'exposició d'Albert Novellon"Pintures, escultures i ceràmiques" que es realitza a l'Espai La Galeria situat dins del Centre Cultural de Terrassa (antic bar).
 
Albert Novellon Casabon (Manresa, 1938). Resident a Terrassa des de l’any 1949. Llicenciat per la Facultat de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. Estudia pintura i escultura a l’Escola d’Arts de Terrassa, on realitza tasques docents, essent-ne el director des de l’any 1992 fins el 2004.




Aquest és un espai que el Centre Cultural ofereix a tres galeries de la ciutat: Espai G d'art, Tigomigo i Amics de les Arts i Joventuts Musicals, per tal de portar la línia de la sala de forma compartida.

 
Horari: 
De dilluns a dissabte, de 16:00 a 21:00h.
Diumenges i festius obert els dies de funció.





 
Copyright © 2016 Amics de les Arts i Joventuts Musicals, Tots els drets reservats.
Si reps aquest correu és perquè figures com a soci/sòcia o simpatitzant a la base de dades d'AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS. Si no desitges rebre més correus com aquest, pots donar-te de baixa automàticament clicant a 'Dona't de baixa'. També t'informem que, d’acord amb la normativa de Protecció de Dades Personals, pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-te per escrit al responsable del fitxer, AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS, al c/Teatre, 2 08221 Terrassa o al correu electrònic: info@amicsdelesarts-jjmm.cat.

Enviat per:
Amics de les Arts i Joventuts Musicals
C/ Teatre, 2
C/ Sant Pere, 46, 1r
TerrassaBarcelona  08221
Spain

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo