MUSEU MARÍTIM_BUTLLETÍ


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 122: del 6 al 19 d'octubre de 2016

Teixint cultures

L'MMB us presenta aquest projecte d'instal·lació a partir de la construcció d'embarcacions artístiques fetes amb fusta i materials vegetals. El projecte s'emmarca dins Pau, justícia i preservació de la creació, un seguit de tallers participatius en els que es construiran una desena de peces escultòriques arreu de d'Europa. A partir del 7 d'octubre i fins al 18 de desembre.





Inscripció oberta: cursos de manteniment d'embarcacions

Hem programat dos cursos entorn el manteniment de les embarcacions: un dedicat als motors dièsel i un altre a les embarcacions de fibra. L'objectiu de tots dos és que els propietaris de petites embarcacions puguin fer-ne el manteniment i possibles millores. Al nostre web hi trobareu informació detallada del contingut dels cursos, també el calendari de les sessions i el preu. Places limitades.




Nova exposició temporal: Traineres. Suor i salnitre al Cantàbric

L'MMB torna a apostar per la fotografía, en aquest cas per la fotografia artística d'un esport de mar originari de la Costa Cantàbrica. El fotògraf Humberto Bilbao ha fet una selecció de les fotografies que durant més de quinze anys ha anat fent seguint les regates de traineres. N'ha destacat aquelles centrades en l'element humà, recollint èxits i fracassos dels regatistes. La inauguració tindrà lloc el dimarts 11 d'octubre, a les 19 h. L'exposició es podrà visitar fins al 15 de novembre. 




L'MMB al Saló Nàutic Internacional de Barcelona

Del 12 al 16 d'octubre tindrà lloc el Saló Nàutic Internacional de Barcelona, al Port Vell. L'MMB ha centrat el seu estand en la difusió de la seva flota, que en un futur comptarà amb 10 embarcacions. A més, es podran visitar in situ les embarcacions Drac, Far Formentera Far Cabrera. I per als infants, us proposem el Taller vaixell de joguina, en el que es podran construir un petit vaixell que podrà navegar.




LLiurament del XX Premi Literari Nostromo

Us convidem a l'entrega del XX Premi Literari Nostromo: l'Aventura Marítima, enguany dedicat a l'escriptor español Ignacio Aldecoa. L'acte reunirà a tots els participants, col·laboradors i Associació Amics de Nostromo. La novel·la guanyadora del premi, amb una dotació 10.000 €, serà editada per l'Editorial Juventud. Dimarts 18 d'octubre, a les 19.30 h, a l'auditori de l'MMB. Entrada lliure. Aforament limitat.




L'MMB participa a les Festes del Roser de la Rambla

Un any més, la Rambla està de festa! El Museu se suma a aquesta celebració engalanant l'entrada de les Drassanes amb ornaments florals, del 7 al 13 d'octubre. A més, coincidint amb les festes, el diumenge 9 podeu participar gratuïtament a la visita guiada a l'exposició temporal  7 vaixells, 7 històries. Per reservar la vostra plaça consulteu el nostre web.




Visita els jardins del Baluard i el Portal de Santa Madrona

Us recomanem la visita als jardins del Baluard i al portal de Santa Madrona. Els jardins estan situats just al damunt de la muralla i el portal és l'únic que es conserva de la muralla medieval. Pròxima apertura: 16 d'octubre d'11 a 14 h. Entrada lliure. Els jardins del Baluard tenen dificultats d'accés per a persones amb mobilitat reduïda.




Nova edició del projecte Grumet Èxit

L'MMB va iniciar una nova edició del projecte Grumet Èxit, aprendre a través de la navegació tradicional a vela el passat 3 d’octubre. Un projecte pedagògic dirigit a alumnes de 3r i 4t d’ESO que aquest curs reunirà joves d’11 instituts de Barcelona i 1 de Badalona. El projecte ha apropat més de 1.500 alumnes al món de la navegació i les destreses marineres, des que el Consorci El Far el va iniciar el 2006 en col·laboració amb el Consorci d’Educació de Barcelona. Des d’aquest curs, el projecte es durà a terme al Museu.

 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - informacio@mmb.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo