MUSEU MARÍTIM_BUTLLETÍ


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 120: del 8 al 21 de setembre de 2016

Inauguració de l'exposició Construint el territori

Us presentem aquesta nova exposició temporal que reflexiona sobre l'arquitectura tradicional catalana a través d'una anàlisi exhaustiva del medi, les relacions socials, els costums, la tecnologia, etc. Inauguració: dijous 8 de setembre a les 19 h. Entrada lliure.





El cel de tardor

L'MMB us continua oferint l'activitat Els cels de les estacions, cicle de xerrades al nostre planetari digital que us ajudarà a conèixer com és el cel de l’hemisferi nord en cada una de les estacions de l’any. Es donaran a conèixer conceptes d’astronomia vinculats a la navegació. La propera sessió del cicle tindrà lloc el 16 de setembre i estarà dedicada al cel de tardor. Inscripcions al nostre web.




Visita adaptada a l'exposició Vaixells d'ones, de sal i de sol

Us presentem aquesta visita adaptada per a persones amb discapacitat visual, a càrrec de Jordi Comas, l'autor de les escultures. Ell serà qui us explicarà el procés creatiu dels seus vaixells, fets a base de materials recollits a les platges del Cap de Creus. Podreu tocar les escultures per captar les textures i formes dels materials. Dissabte 17 de setembre. Activitat gratuïta amb places limitades. Imprescindible reservar.




Els diumenges, vine a l'MMB!

Tots els diumenges de mes us continuem oferint una activitat matinal diferent. Tallers de vaixells de joguina perquè us pugueu construir el vostre vaixell que després fareu navegar. Una immersió en batiscaf al planetari que us permetrà descobrir la fauna marina.També al planetari podreu veure d'aprop les constel·lacions i els planetes més brillants i us explicarem com la gent de mar es fixava en el cel per orientar-se. Places limitades. Inscripcions al nostre web.




Exposicions temporals a l'MMB

Si encara no heu vist les exposicions del projecte Mar, Mort, Mans, podeu fer-ho durant aquest mes de setembre. A més, també us recomanem Vaixells de joguina (1870-1939), una mostra que posa en valor la joguina com a document històric. L'exposició semipermanent 7 vaixells, 7 històries us permetrà navegar a través de part de les col·leccions del Museu, amb els vaixells com a protagonistes. Al nostre web hi trobareu informació detallada de totes les exposicions.




Visita els jardins del Baluard i el Portal de Santa Madrona

Us recomanem la visita als jardins del Baluard i al portal de Santa Madrona. Els jardins estan situats just al damunt de la muralla i el portal és l'únic que es conserva de la muralla medieval. Pròxima apertura: 18 de setembre d'11 a 14 h. Entrada lliure. Els jardins del Baluard tenen dificultats d'accés per a persones amb mobilitat reduïda.




El pailebot Santa Eulàlia 

Us comuniquem que el pailebot Santa Eulàlia restarà tancat al públic fins al mes de novembre. No es podrà visitar ni farà les navegacions dels dissabtes. El motiu és que el vaixell se sotmetrà a diverses reparacions, entre les quals s'inclou el canvi del motor. 





L'agenda de l'MMB pels propers mesos

Ja teniu disponible a la web l'Agenda d'activitats MMB número 63 pels propers quatre mesos. Hi trobareu tota la nostra programació d'exposicions, cursos i activitats que tindran lloc fins a finals d'any.

 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - informacio@mmb.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo