FUNDACIÓ VILA CASAS_INAUGURACIONS

Si no veu correctament aquest correu electrònic faci clic aquí.

   
Pròximes Inauguracions
[Descarga PDF ] 
[Descarga PDF ] 
 



        


C/ Ausiàs Marc, 20. 08010 Barcelona · Tel. +(34) 93 481 79 80 · fundacio@fundaciovilacasas.com      © 2016 Fundació Vila Casas
Si no vol rebre més informació ni correus electrònics, o desitja bé revocar l'autorització concedida bé exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i/o oposició, pot fer-ho de manera gratuïta dirigint-se a la següent adreça de correu electrònic: fundacio@fundaciovilacasas.com o mitjançant carta escrita dirigida a l'adreça postal Ausiàs Marc, 20, pral. de Barcelona (08010); han de presentar en ambdós casos còpia del seu DNI. Així mateix, l'informem que FUNDACIÓ PRIVADA VILA CASAS ha adaptat les seves mesures de seguretat al que disposa el RD 994/1999, per evitar que les dades d'usuaris recollides s'alterin, perdin o es tractin o facin servir de manera no autoritzada o per altres persones, i s'obliga a complir el seu deure de secret i custòdia de les dades de caràcter personal.
Aquest missatge, i en el seu cas, qualsevol fitxer annex al mateix, pot contenir informació confidencial, sent pel seu ús exclusiu del destinatari, quedant prohibida la seva divulgació còpia o distribució a tercers sense l'autorització expressa del remitent.
Si vostè ha rebut aquest missatge erròniament, es demana que es notifiqui al remitent i procedeixi a la seva eliminació.
Gràcies per la seva col·laboració.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo