Muxart. Espai d’Art i Creació Contemporanis de Martorell_CAMINANT

Ens complau convidar-vos a l’acte d’inauguració del projecte expositiu CAMINANT, que tindrà lloc el proper divendres dia 24 d’octubre a les 20h al Muxart. Espai d’Art i Creació Contemporanis de Martorell ( Plaça de les Hores, s/n).




CAMINANT ofereix un espai dialèctic entre fotògrafs, ballarins, cineastes, viatjants i dibuixants que caminen i creen en paral·lel, també el públic forma part del diàleg i es convidat a practicar l’art del caminar i intervenir en l’espai amb l’acció participativa dels MAPES # d’Obertencanal.
PROJECTE EXPOSITIU
Els projectes fotogràfics que mostrem són resultat d’una exploració proposada als alumnes de fotografia de l’Escola d’Arts Plàstiques d’Esparreguera que tenia per objectiu redescobrir el seu entorn quotidià, a partir de la fotografia. De les passejades fotogràfiques d’Enric Calvo, Montse March, Judith Roca, Nicole García Alcalá i Francisca Honrubia pels carrers d’Esparreguera en sorgiren altres projectes que enllaçaven amb el fet de caminar com a procés creatiu i que ara es mostren dins del projecte expositiu d’Obertencanal..

Laura Bel/ Rafa Haro (Obertencanal)

ACTIVITATS

Els bons homes van en burro.
GENIS RIGOL I FERRAN GASSIOT.
7 de novembre a les 20.00h.

Un ruc-movie a l’estil de les road-movie americanes; una mena d’Easy Rider a la catalana, on tres personatges recorren en burro el “Camí dels Bons Homes” amb destinació a França per lliurar al Parlament Europeu les protestes i desitjos que recullen dels ciutadans durant el trajecte.

Xerrada sobre walkart .
FRANCISCO NAVAMUEL.
14 de novembre a les 20.00h.

En els últims set anys Francisco Navamuel ha fotografiat durant els seus desplaçaments per la ciutat petits moments quotidians, on el conflicte està present en els seus carrers, on les contradiccions urbanes ens fan errar en totes direccions, on els paisatges lingüístics ens fan més humans, sabent que la majoria de les vegades acabaran censurats, generant murs d'estètiques impossibles, on l'arquitectura parla de com l'espai es converteix en temps i aquest en història, de llocs concrets que la càmera aïlla i rescata del seu anonimat per ser observats amb la tranquil·litat que la fotografia ens permet i que el ritme de la pròpia ciutat ens arrabassa.

Wild dance project / dansant la natura d’arreu
LAIA MINGUILLÓN
28 de novembre a les 20.00h.

El nou espectacle Wild Dance Project / Dansant la natura d’arreu que recull l’experiència viscuda per l’artista durant els viatges realitzats a Nord Amèrica i al Nord de la Península Ibèrica passant per la cara sud dels Pirineus . Tot plegat una mirada molt personal de la Laia Minguillon.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo