48h Open House BCN. Festival d'arquitectura de Barcelona

48h Open House BCN. Festival d'arquitectura de Barcelona

17. Octubre 2014

La cinquena edició del festival d'arquitectura de Barcelona, serà els dies 25 i 26 d'octubre de 2014.
Iniciar-se en l’arquitectura és un camí que no s’acaba. Cada any, la ruta traçada per l’Open House proposa noves destinacions: aquest 2014, més de 165 activitats us ajudaran a descobrir llenguatges, estils i tècniques constructives.
L’Open House és una iniciativa sense ànim de lucre que fan possible els 1.200 voluntaris i les institucions, entitats i empreses que, any rere any, donen suport a la celebració més gran de l’arquitectura de la nostra ciutat.

 Itineraris guiats per experts

Després de l’èxit de l’edició anterior, hem ampliat els itineraris del festival. Si vols tenir una àmplia visió urbanística i arquitectònica, apunta’t als nostres itineraris gratuïts.
Enguany es podran seguir itineraris a Nou Barris, a Santa Coloma de Gramenet i també a Vilassar de Dalt (en aquest últim municipi, en col·laboració amb el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt). L’afluència és limitada. La confirmació es farà per estricte ordre d’inscripció. Per fer qualsevol dels itineraris guiats, t’has d’inscriure.
Inscripció.

 

Catàlegs, passis de entrada preferent i productes 

L'entitat organitzadora, homònima del festival, és una associació sense ànim de lucre que depèn de l'ajut de voluntaris i patrocinadors. Tenim l’objectiu d’estrènyer i consolidar la relació amb el públic i en aquest sentit, amb l’adquisició dels productes —catàlegs, passis, bosses, imants, etc.— contribuiràs també al fer crèixer la 5a edició del festival.
Pots realitzar la teva reserva de compra on line:Botiga 48H Open House Barcelona o Dirigir-te a la nostra seu 48hOHB Rambla Catalunya 87, 1ºD
Catàleg a la venda en els Punts de Venda Anticipada (del 21 al 26 octubre)    



Guastavino i "la volta catalana"

Com a novetats, cal destacar el recorregut històric per la volta catalana a través de Vilassar de Dalt, com a ciutat convidada, i de l’arquitecte Rafael Guastavino. Aquest arquitecte, abans de triomfar exportant aquest sistema constructiu a Nova York, el va perfeccionar tècnicament i va aconseguir cobrir de forma excepcional grans espais, com el Teatre de la Massa. En aquesta descoberta pel Maresme, també gaudirem dels forns romans de producció ceràmica del recinte arqueològic de la Fornaca i de l’edifici contemporani que els emmarca i protegeix.


Santa Coloma de Gramenet

Amb motiu de l’èxit de l’edició anterior, Santa Coloma de Gramenet torna a aportar-hi la seva arquitectura. La ciutat metropolitana ofereix una magnífica vista del pla de Barcelona i obre els seus edificis de referència, com el recinte Torribera, el millor conjunt noucentista català, i com a novetat, l’auditori Can Roig i Torres, un excel·lent equipament que emergeix i s’adapta a un entorn de forta densitat.Després de l’èxit de l’edició anterior, enguany la veïna Santa Coloma de Gramenet obrirà de nou les seves portes i seguirà sumant-se a aquesta gran festa.




Podeu trobar tota la informació al web:
48hopenhousebarcelona.org
Moltes gràcies i fins ben aviat!
Asociació Cultural 48H Open House Barcelona

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo