AMICS DE LES ARTS_36a Fira del Dibuix 2014: 26 d'octubre 2014

Amics de les Arts i Joventuts Musicals
Benvolguts,

El proppassat 5 d’octubre no vam poder gaudir de la Fira del Dibuix a la Plaça Vella. Tot i que ja ho teníem tot a punt, la pluja de primera hora del matí i les previsions meteorològiques al nostre abast, ens van fer decidir ajornar l’esdeveniment. Després el dia es va aixecar i vam gaudir d’un bon sol, alternat amb núvols i algun xàfec a la tarda, però la decisió ja estava presa.

Tan bon punt vam prendre la decisió, van ser avisats tots els artistes participants, però no vam encertar a fer cap indicació a la mateixa Plaça Vella per advertir als visitants de l’ajornament. Us en demanem disculpes.

Tanmateix, ja us podem anunciar la nova data d’aquesta edició de la Fira del Dibuix: serà el proper diumenge dia 26 d’octubre a la mateixa Plaça Vella i en l’horari habitual. Alhora, estem avaluant altres possibles ubicacions, en el supòsit de que la situació meteorològica sigui desfavorable.

Us convidem novament, doncs, a visitar la Fira i gaudir d’aquesta nostra festa de l’art. I, més que mai, us animem a “fer fira”.

Terrassa, a 16 d’octubre del 2014



La Junta Directiva

Enviat per:
1_amicsdelesarts_jjmm
C/ Teatre, 2
C/ Sant Pere, 46, 1r
TerrassaBarcelona 08221


Entra a www.amicsdelesarts-jjmm.cat

Copyright (C) 2014 1_amicsdelesarts_jjmm Tots els drets reservats.

Si reps aquest correu és perquè figures com a soci/sòcia o simpatitzant a la base de dades d'AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS. Si no desitges rebre més correus com aquest, pots donar-te de baixa automàticament clicant a 'Dona't de baixa'. També t'informem que, d’acord amb la normativa de Protecció de Dades Personals, pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-te per escrit al responsable del fitxer, AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS, al c/Teatre, 2 08221 Terrassa o al correu electrònic: info@amicsdelesarts-jjmm.cat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo