Museu Marítim_Butlletí informatiu

butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 78. Del 23 d'octubre al 5 de novembre de 2014

Inauguració de l'exposició Càmeres submarines. El repte de fotografiar sota l'aigua

Us convidem a la inauguració d'aquesta nova exposició fotogràfica dedicada a la fotografia submarina i a la seva evolució a partir del segle XIX. Dijous 23 d'octubre, a les 19h, a les Naus de les Drassanes.





IV Jornada de la Xarxa Museus Marítims de la Costa Catalana- Inscripció gratuïta

La Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana dedica la jornada d'enguany a la Interpretació del patrimoni: responsabilitat, coneixement i emotivitat. L'objectiu de la jornada és debatre quines eines poden utilitzar les institucions per despertar l'interès dels visitants i fer que el seu discurs esdevingui més atractiu i proper a les noves realitats. Consulteu el programa al nostre web. Dijous 13 de novembre al Museu de Mataró. Places limitades. Inscripció gratuïta. 




Taller de navegació antiga

Última sessió del cicle de tallers A la recerca de la longitud a bord del pailebot Santa Eulàlia. L'objectiu dels tallers és el de donar a conèixer la gran importància d'aquesta coordenada en la navegació, i com calcular-la. El taller combina una sessió teòrica al planetari de l'MMB i una de pràctica a bord del pailebot Santa Eulàlia. Dissabte 8 de novembre. Places limitades. Inscripcions al nostre web.









Viatge amb el Beagle- Activitat familiar

El diumenge 26 d'octubre podeu fer un Viatge amb el Beagle: la selecció natural, una pel·lícula immersiva sobre el viatge de Darwin i les seves investigacions a bord del Beagle. L'activitat té lloc al planetari Sphaera, dotat amb cúpula de 360 graus. Sessions a les 11.30 i a les 12.45h. Places limitades. Compra les teves entrades des del nostre web. L'MMB us ofereix una activitat diferent cada diumenge de mes. Consulteu el nostre web.




Les Drassanes: històries de vida

Interessant activitat teatralitzada sobre l'edifici de les Drassanes en la que us descobrirem la faceta més humana de l'edifici, a través dels oficis i persones que hi han tingut relació. Aquesta activitat familiar està programada tots els primers i segons diumenges de mes. Les properes sessions tindran lloc el 2 i el 9 de novembre. Cal fer reserva prèvia. Per a més informació i inscripcions, consulteu el nostre web.




El protagonista ets tu. Mural col·laboratiu al Flickr MMB

Durant l'estiu el Museu va fer una crida a la participació a l'exposició Càmeres submarines. El repte de fotografiar sota l'aigua. Vam rebre moltes imatges, de les quals es va fer una selecció que ha acabat conformant l'últim àmbit de l'exposició. Volem compartir amb vosaltres totes les imatges rebudes, a través del nostre Flickr. Val la pena veure-les. Algunes d'elles són realment sorprenents i ens apropen el misteriós món que viu sota l'aigua.




L'obra Nudos marineros guanya el XVIIIè Premi Literari Nostromo

El passat 16 d'octubre es va lliurar el XVIII Premi Literari Nostromo a l'obra Nudos marineros de José Antonio Quirce Casado. Les obres Un home valent, de Joan Crespo Monsonís iEn Lluís i la seva tortuga, de Judith Esteban, van obtenir el primer i segon premi del XIè Premi Infantil i Juvenil. El premi Nostromo té una dotació de 10.000 € i la publicació de la novel·la.




L'MMB us recorda que...

els diumenges, a partir de les 15h, podeu entrar gratuïtament a l'exposició Viatge mar enllà. La mostra explora el significat de viatjar i proposa un recorregut per la col·lecció de l'MMB. A més, també podreu visitar gratuïtament les exposicions Càmeres submarines. El repte de fotografiar sota l'aigua i Barcelona Port, fluxos vitals. Pintura de Josep Segú. Per a més informació consulteu el nostre web.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo