Barcelona Cultura_Butlletí Núm. 225

Ajuntament de Barcelona, Cultura
Butlletí Núm. 225
Del divendres 31 d'octubre al dijous 6 de novembre
Les millors propostes de les historietes nipones en aquesta nova edició del Saló del Manga que omplirà la Fira de Montjuïc.
FacebookTwitter
Ajuntament de Barcelona, Cultura
Saló Manga
Idees cada setmana per viure intensament la cultura a Barcelona
Subscriu-te
Avís legal
Donar-me de baixa
exposicions
escena
cinema
musica
barcelonens
lletres
parlemne
peu
extra
convidem
mes
XX Saló del Manga
Saló del Manga1/2
Cita imprescindible per als fans de les historietes nipones, el Saló del Manga celebra enguany la XXa edició. L'efemèride, de fet, ha implicat una ampliació considerable d’espai, que passa dels 35 als 50.000 metres quadrats, i d’horari, cada dia obert des de les 9 h del matí.
Més Informació
On es fa
Fira de Montjuïc
Quan es fa
Del 30 d'octubre al 2 de novembre
Preu
7 €
Goethe Diàlegs
Goethe Diàlegs2/2
El Goethe-Institut presenta la nova seu i ha preparat una jornada de portes obertes durant la qual us oferirà performances, concerts, teatre i tasts d’alemany, a més de la possibilitat de veure l’exposició col·lectiva internacional "Goethe Dialegs", amb obres de Joan Fontcuberta, Alícia Framis, Harun Farocki, Bruce Nauman i molts artistes més.
Més Informació
On es fa
Goethe-Institut
Quan es fa
Divendres, 31 d'octubre
Preu
Entrada gratuïta
Montenegro (Comedias bárbaras)
Montenegro (Comedias bárbaras)1/2
Aquest nou text, a partir de la trilogia teatral del dramaturg i escriptor Ramón María del Valle-Inclán, fusiona les tres obres originals en un únic espectacle. Narren l’esplendor i la decadència d’una nissaga gallega de despòtics i altius senyors feudals encarnats en la figura de Don Juan Manuel Montenegro.
Més Informació
On es fa
TNC Accés Minusvàlid
Quan es fa
Fins al 26 d’octubre
Preu
28 €
Free Kabaret
Free Kabaret2/2
Unes pallasses divertidíssimes, una barreja de dansa, acrobàcies i teatre, els equilibris més sorprenents, música, una ració de literatura... Tot ho teniu en una nova edició del Free Kabaret on trobareu una bona representació de l’escena emergent barcelonina.
Més Informació
On es fa
Espai Jove Boca Nord
Quan es fa
Divendres, 31 d’octubre
Preu
Entrada gratuïta
[•REC] 4: Apocalipsis
[•REC] 4: Apocalipsis1/2
De la mà de Jaume Balagueró arriba una nova proposta del famosa i aterradora saga de "[•REC]". Ángela Vidal, l'única supervivent d'una terrible infecció, és evacuada d'un edifici. No obstant això, a pesar que la situació sembla estar controlada, el caos torna a deslligar-se i la llavor del mal reneix adoptant noves i terribles formes.
Més InformacióCartellera
On es fa
Cinemes de Barcelona
Quan es fa
A partir del 31 d'octubre
Preu
Segons cinema
Festival de Cinema i Drets Humans
Festival de Cinema i Drets Humans2/2
Es posa en marxa la seva 11a edició a Barcelona centrada com cada any en mostrar el millor del cinema mundial pel que fa a la conscienciació social i a la denúncia, oferint més de 120 obres, entre llargmetratges i curtmetratges. Compta amb títols internacionals tan destacats com la índia Niloye Nokhon, la nord-americana One Day After Peace o la grega Unknown Land
Més Informació
On es fa
Diversos espais
Quan es fa
Fins el 7 de novembre
Preu
Segons espai
Jonh Legend
John Legend1/3
John Legend, tota una eminència del soul, el rhythm&blues i el hip hop arriba a Barcelona per oferir una mostra del seu talent com a part de la programació del Festival Internacional de Jazz de Barcelona. El nord-americà no és només cantant sinó també compositor, productor, emprenedor i filantrop i amb només 35 anys està considerat un geni per personatges de la talla del llegendari productor Quincy Jones.
Més Informació
On es fa
Auditori del Fòrum
Quan es fa
Dijous, 6 de novembre
Preu
30 - 85 €
Festival del Mil·lenni
Festival del Mil·lenni2/3
Arriba una nova edició d'un dels festivals de més llarga durada de la ciutat. Amb una programació molt diversa ofereix concerts com els de James Taylor, Cat Power, Marianne Faithfull, Josep Carreras, John Mayall o Tweedy, entre d'altres. Música per a tots els gustos durant cinc mesos.
Més Informació
On es fa
Diversos espais
Quan es fa
Des del 2 de novembre fins l'abril 2015
Preu
Segons concert
Músiques sensibles
Músiques sensibles3/3
Per segon any consecutiu, aquest cicle omple de música i compromís social els mesos de novembre i desembre. Algunes de les veus més emergents del panorama català i promeses de gran valor de la música actual internacional com Coriolà, Joana Serrat o Inspira passaran per aquest escenari únic.
Més Informació
On es fa
Gran Teatre del Liceu Accés Minusvàlid
Quan es fa
Del 6 de novembre al 14 de desembre
Preu
15 - 25 €
Perduts a la Viquipèdia
Perduts a la Viquipèdia1/2
L'Ada i en Jaume es preparen per viure una aventura d'aquelles que fan història. I justament viatjant al llarg dels segles i la història coneixeran a importants científics que van contribuir al desenvolupament i els avanços del coneixement i la medicina, com Albert Einstein o el matrimoni Curie.
Més Informació
On es fa
Teatre Romea Accés Minusvàlid
Quan es fa
Del 2 al 30 de novembre
Preu
10 - 12 €
5 idees, 5 invents
5 idees, 5 invents2/2
No està tot inventat! Aquest taller és també tot un repte. Després de fer una visita pel museu per tal conèixer algun dels invents més sorprenents que exposen, caldrà escalfar la bombeta de les idees perquè s'han de trobar cinc invents per a cinc propostes que us faran.
Més Informació
On es fa
Museu d'Idees i Invents de Barcelona
Quan es fa
Dissabte, 1 de novembre
Preu
10 €
Viñetas de vida: dibujantes on tour
Viñetas de vida: dibujantes on tour1/1
Aquest llibre és el resultat del projecte "Más y Mejor Ayuda" d’OXFAM Intermon, una ONG que lluita contra la pobresa al món. Hi trobareu testimonis gràfics d’un seguit d’il·lustradors que expliquen les seves experiències i impressions mentre visitaven diversos països del món. La presentació anirà a càrrec de dos d’aquests artistes: Sonia Pulido i Miguel Gallardo.
Més Informació
On es fa
FNAC Triangle
Quan es fa
Divendres, 31 d'octubre
Preu
Entrada gratuïta
Paul Prudence
Paul Prudence1/1
Conferències, tallers i música formen part del programa del MIRA Live Visual Arts Festival, esdeveniment que exhibeix noves creacions internacionals a partir de la simbiosi entre les arts visuals i musicals. L'artista i músic visual Paul Prudence oferirà una conferència sobre l'art digital i explicarà els seus processos endinsant els assistents en el seu món creatiu.
Més Informació
On es fa
Razzmatazz, Fàbrica de Creació Fabra i Coats i Arts Santa Mònica
Quan es fa
Del 6 al 15 de novembre
Preu
25 - 200 €
El Quixot a Barcelona
El Quixot a Barcelona1/1
Considerada per alguns com la primera novel·la moderna, El Quixot ha esdevingut, sense cap mena de dubte, un dels grans clàssics del món de les lletres. Doncs bé, per l'única ciutat que es va passejar aquest cavaller al llarg de tota la seva aventura va ser Barcelona, deixant una empremta literària que encara avui es pot recórrer i descobrir en aquesta ruta.
Més Informació
On es fa
Diversos espais
Quan es fa
Tots els dissabtes
Preu
14 €
ExtraGala final d'Apps&Cultura
Gala final d'Apps&Cultura
El procés de participació i selecció d'Apps&Cultura arriba al final amb una gala amb entrega de premis als guanyadors. Un seguit de propostes d'app's originals i creatives han estat concursant per arribar a esdevenir una realitat. A la final els escollits hauran de convèncer al jurat que la seva idea és la millor per aconseguir el premi. Una nit per aprendre i gaudir del talent creatiu. Per assistir cal inscriure's i per participar, prepareu l'enginy i les propostes que l'any vinent torna Apps & Cultura.
Més Informació
On es fa
Mobile World Centre
Quan es fa
Divendres, 31 d'octubre
Preu
Inscripció gratuïta
logo_convidem.jpgAl teu abast
Born
Born
Dirigida per Claudio Zulián, inspirada en el llibre "La ciutat del Born" de Albert G. Espuche i protagonitzada per Marc Martínez, Vicky Luengo i Josep Julien.
+ info
Perduts a la Viquipèdia
Perduts a la Viquipèdia
Un espectacle protagonitzat per nens i adults que ajudarà a veure el món des d'un punt de vista científic.
+ info
Què passa quan s’espatlla l’ADN?
Què passa quan s’espatlla l’ADN?
En aquest laboratori de CosmoCaixa podreu experimentar, endinsant-vos en les bases de la medicina del futur.
+ info
Més Promocions
logo_crisis.jpgCultura cada dia entre 0 i 5 €
Tenora i violoncel, dues veus meravelloses
Divendres, 31
Música: Jordi Figaró (tenora), Lito Iglesias (violoncel) i Jordi Vilaprinyó (piano) interpreten obres de diversos compositors / El Born Centre Cultural / 0 e
+ info
#artveuivot. Artistes pel dret a decidir
Dissabte, 1
Exposicions: Un projecte per tal que els creadors del nostre país, a través de les seves obres, puguin expressar les seves inquietuds / Museu d'Història de Catalunya / 0e
+ info
La màquina dels horrors!
Diumenge, 2
Barcelonens: La Banda vol iniciar-se en el món de la transformació però els sortirà una mica monstruosa / La Casa Elizalde / 3,50 e
+ info
logo_crisis.jpgCultura cada dia entre 0 i 5 €
Phantoms
Dilluns, 3
Música: Els multiinstrumentistes Pierre Bastien i Eddie Ladoire ens porten els seus artefactes sonors íntims / Antic Teatre / 0 e
+ info
Top Gun
Dimarts, 4
Cinema: Els Cinemes Yelmo presenten el cicle "80 ¡Qué movida!", amb tots els clàssics d'aquesta dècada / Cinemes Yelmo / 4,5 e
+ info
logo_crisis.jpgCultura cada dia entre 0 i 5 €

ACTE 30: Lúa Coderch. Or
Dimecres, 5
Exposicions: Com es generen el valor i el carisma, i quina és la seva relació amb la distància, l'opacitat i l'aparença / Fundació Suñol / 0 e
+ info
Zwitterio
Dijous, 6
Lletres: Una sessió de contes per a adults divertida on les paraules són les protagonistes amb motiu del 10è aniversari de la biblioteca / Bibl. Bon Pastor / 0 e
+ info

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo